fbpx

5 νεαροί Ουρουγουανοί με σπουδαία χαρακτηριστικά!

Δεν είναι λίγα τα ταλέντα όπου βλέπουμε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Στο περασμένο World Cup, μου έκανε εντύπωση η πρόοδος της Ουρουγουάης.

Με αυτή την αφορμή έκανα έρευνα και σας παρουσιάζω 5 Ουρουγουανούς ποδοσφαιριστές όπου κατά την άποψή μου θα έχουν “λαμπρό” μέλλον!

Γνωρίστε τους πιο κάτω!

1
Lucas Torreira

Ο πρώην παίκτης της Sampdoria και νυν της Arsenal υπόσχεται πολλά! Ο Ουρουγουανός που αγωνίζεται και με την εθνική ομάδα, έπαιξε στο World Cup του περασμένου καλοκαιριού και άφησε εντυπώσεις.

Είναι μόλις 22 ετών και έχει ύψος 1,68. Παίζει ως μέσος και χρησιμοποιείται κυρίως ως κεντρικός μέσος ή ως κεντρικός αμυντικός μέσος. Σήμερα αγωνίζεται με τη φανέλα της Arsenal και αποτελεί βασική επιλογή του Unai Emery.

2
Diego Laxalt

Ο 25χρονος παίκτης της AC Milan είχε ένα καταπληκτικό World Cup. Άφησε μεγάλες εντυπώσεις ενώ κατάφερε να πάρει μεταγραφή από την Genoa στη Milan.

Αγωνίζεται στη θέση αριστερού αμυντικού. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα του. Είχε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην ισορροπία της άμυνας της Ουρουγουάης αλλά και στην πορεία της μέχρι τα προημιτελικά.

3
Rodrigo Bentancur

Αγωνίζεται στη Juventus από το 2017. Αποτελεί ένα πολύ υποσχόμενο πρόσωπο για τους “Bianconeri” αφού για την απόκτησή του σπατάλησαν 10,5 εκ. ευρώ(!) όταν ήταν ακόμη 19 ετών.

Είναι μεσοεπιθετικός, έχει ύψος 1,87. Χαρακτηριστικό του είναι o πολύ καλός χειρισμός της μπάλας και εκπληκτικές πάσες. Μέχρι τώρα έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της Juventus στο Ιταλικό Πρωτάθλημα.

4
Gustavo Viera

Ο μόλις 18 ετών επιθετικός της Liverpool Montevideo, βρίσκεται ψηλά στην λίστα μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Συγκεκριμένα την περασμένη μεταγραφική περίοδο είχε προτάσεις από Liverpool, Chelsea και Arsenal.

Πήρε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017 όπου από τα U19 μεταφέρθηκε στην επαγγελματική ομάδα. Επίσης αγωνίζεται με την εθνική U17 της Ουρουγουάης.

Πολλές ομάδες τον έχουν στο “μικροσκόπιο” και περιμένουν να κάνουν την κίνηση.

5
Maximiliano Gomez

Ο Maximiliano Gomez είναι 22 ετών και αγωνίζεται στο πλευρό της Celta Vigo. Αρκετές φορές τη φετινή σεζόν πήρε φανέλα βασικού ενώ έχει μια πολύ καλή αρχή στο ισπανικό πρωτάθλημα αφού σε 8 αγώνες σημείωσε 4 goal και 4 assist. 

Αγωνίζεται επίσης και με την εθνική Ουρουγουάης αλλά στο World Cup ήταν κάτω από την σκιά των σταρ την χώρας, Edison Cavani και Luis Suarez.

Ποιος πιστεύεις πως θα γίνει ο καλύτερος;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending