fbpx

Η θεατρική ομάδα «Νέα Γενιά» σε περιμένει σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία!

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση “Νέμεσις”, ο Θεοδοσίου Ιωάννης, Πρόεδρος Δ. Σ. Θεατρικής Ομάδας “Νέα Γενιά” είπε:

Η θεατρική ομάδα “Νέα Γενιά” συστάθηκε τον Νοέμβριο του 2011 από μια ομάδα φίλων, νέων ανθρώπων που είχαν σαν μονάδικο τους στόχο την αγάπη τους για το θέατρο, και μέσα απο την θεατρική παράσταση που προσαθούσαν να διοργνώσουν και να βοηθήσουν οικονομικά την φίλη τους με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η μοίρα τα έφερε έτσι που δεν προλάβαμε να τη βοηθήσουμε, η απώλειά της όμως έγινε η κινητήριος δύναμη μας για να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της ομάδας μας τα τελευταία 7 χρόνια.

Σκοπός της ομάδας μας σήμερα αποτελεί η προώθηση και ανάπτυξη του θεατρικού μας πολιτισμού στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας, μέσα απο την δημιουργία μιας θεατρικής παράστασης από το μηδέν, με παραστάσεις εξ ολοκλήρου απο εμάς (σενάριο, σκηνοθεσία, σκηνικά, κοστούμια κτλ.)

Η φετινή χρονιά είναι η 7η κατά σειρά, κατά την οποία θα ανεβάσουμε θεατρική παράσταση, και η 14η φιλανθρωπική παράσταση που αποσκοπεί στην ενίσχυση διαφόρων ιδρυμάτων της πόλης μας.

Λίγα λόγια για το έργο:

Επιστρέφουμε ξανά φέτος, με μια ξεκαρδιστική κωμωδία σε σενάριο και σηνοθεσία του Ιωάννη Θεοδοσίου, κάπως διαφορετική αυτή τη φορά.

Στις 19 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, ώρα 20:30 με τίτλο “Νέμεσις”, το έργο πραγματεύεται και διακωμωδεί την αριστοκρατία της Κύπρου τη δεκαετία του ’50. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Πάρης Παπαπέτρου, ετοιμάζεται για το μεγάλο πάρτυ στην έπαυλη του, έπειτα από μια μεγάλη οικονομική συμφωνία. Όλα ανατρέπονται όταν το επόμενο πρωινό ανακαλύπτεται νεκρός, αφήνοντας πίσω του πολλά ερωτηματικά και αρκετούς υπόπτους.

Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος του;
Ποια τα κίνητρα του;
Τι πραγματικά συνέβηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending