fbpx

Ο Κύπριος φοιτητής Σπυρίδωνας τρέχει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Στις 11 Νοεμβρίου 2018, τρέχω στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Τρέξτε μαζί μου, για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Ονομάζομαι Σπυρίδωνας Χατζησπύρου, και την Κυριακή της 11ης Νοεμβρίου 2018 πρόκειται να τρέξω τον πρώτο μου μαραθώνιο, στην Αυθεντική Διαδρομή των 42 χλμ στην Αθήνα.

Θα ήθελα στην προσπάθειά μου αυτή να ενώσουμε δυνάμεις, βοηθώντας με τον τερματισμό μου, την εκπλήρωση της ευχής κάποιου παιδιού μέσω του Make-A-Wish (Κάνε-μια-ευχή Ελλάδος).

1
Τι είναι το Make-A-wish;

Το 1980 ο 7χρονος Chris Greicius που έπασχε από λευχαιμία ευχόταν να γίνει αστυνομικός. H μητέρα του σκέφτηκε να του χαρίσει το όνειρό του: Να τον κάνει για μία ημέρα κανονικό αστυνομικό. Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι αυτή του η ευχή θα δημιουργούσε ένα παγκόσμιο θεσμό που θα μεταμόρφωνε ζωές εκατομμυρίων παιδιών.

Το Make-A-Wish (Κάνε-μια-ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

2
Το όραμα μου μέσα από αυτή τη διαδρομή:

Με την υποστήριξη σας και το ποσό το οποίο κάθε ένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει, θα γνωρίζω ότι ολοκληρώνοντας κάθε επόμενο χιλιόμετρο στη διαδρομή των 42, θα είμαι πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός ονείρου!

Άλλωστε, όπως είχε πει ο Αντρέας 10 ετών, πριν σχεδόν 20 χρόνια: «Όταν ένα απίστευτο όνειρο σου γίνεται πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να γίνεις καλά έρχεται πιο κοντά!»

Σε αυτό το link ΕΔΩ μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για την προσπάθεια μου, καθώς και να κάνετε την εισφορά σας για ενίσχυση του στόχου!

Κάθε εισφορά, ανεξαρτήτως ποσού είναι ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending