fbpx

10 ιδιαίτερα κουρέματα ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν!

Κάθε ποδοσφαιριστής έχει το δικό του στυλ παιχνιδιού, ωστόσο οι περισσότεροι έχουν και κάποιο στυλ μαλλιών που τους κάνει γνώριμους στο φίλαθλο κοινό, είτε ωραίο, είτε όχι.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε 10 ποδοσφαιριστές των οποίων το μαλλί έχει αποδειχτεί αξέχαστο!

Δες τους 10 που επιλέξαμε εμείς και πες μας ποιους άλλους θυμάσαι!

1
Mario Balotelli

Ο “Σούπερ Μάριο” των γηπέδων, πάντα βρίσκει τον τρόπο να μας αφήνει έκπληκτους, κι αυτό είναι ένα από τα πολλά του κουρέματα που βρίσκονται στην πλούσια του συλλογή.

2
David Beckham

Ένας από τους καλύτερους και πιο λατρεμένους ποδοσφαιριστές της γενιάς του, είχε εξεπλήξει πολλούς με την απόφαση του αυτή!

3
Radja Nainggolan

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής της Inter, πλέον, συνήθιζε να αγωνίζεται με αυτό το hairstyle, στην τετραετία που έμεινε στην Roma.

4
Ronaldo Nazario

Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία του αγαπημένου μας αθλήματος, αγωνίστηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002 απέναντι στην Γερμανία με αυτό το κούρεμα, με αποτέλεσμα να σκοράρει 2 φορές, ράβοντας το 5ο αστέρι στην φανέλα της Σελεσάο!

5
Paul Pogba

Ο άσος της Manchester United, έχει δοκιμάσει πολλά κουρέματα στην, εώς τώρα, καριέρα του και αυτό ήταν με το οποίο παρουσιάστηκε στους “Κόκκινους Διάβολους” το καλοκαίρι του 2016 όταν και πήρε μεταγραφή από την Juventus.

6
Cristiano Ronaldo

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας, η Πορτογαλία αποκλείστηκε στους ομίλους. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον CR7 από το να εμφανιστεί με 3 διαφορετικά κουρέματα σε 3 αγώνες, με αυτό πιο πάνω να είναι εκείνο που τράβηξε την παραπάνω προσοχή.

7
Neymar

Δεν θα μπορούσε να λείψει ο Βραζιλιάνος αστέρας της PSG. Η αιτία; Το σπάνιο hairstyle με το οποίο αγωνίστηκε στο Μουντιάλ εναντίον της Ελβετίας στην 1η αγωνιστική των ομίλων, για το οποίο δέχτηκε πολλές αρνητικές κριτικές.

8
Lionel Messi

Ούτε και ο Messi θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα μας αφού το 2016 έκανε αυτή την “ριζοσπαστική” αλλαγή στα μαλλιά του, κάτι για το οποίο σίγουρα δεν μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν.

9
Marouane Fellaini

Ο Βέλγος χαφ είναι εδώ και πολλά χρόνια γνώριμος στο φίλαθλο κοινό, όχι μόνο για το πάθος του στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου αλλα και για την “πλούσια” του αφάνα!

10
El Shaarawy

Τα χρόνια που αγωνίστηκε στη Μίλαν ο Ιταλο-Αιγύπτιος επιθετικός ήταν γνώριμος όχι μόνο για το πλούσιο του ταλέντο αλλά και για το φοβερό του hairstyle!

Εσύ δοκίμασες κάποιο από αυτά τα hairstyles λόγω αυτών των ποδοσφαιριστών;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending