fbpx

Διπλασίασε τις νίκες του με τεσσάρα το Frederick!

Δυο παιχνίδια, δυο νίκες για το Πανεπιστήμιο Frederick στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αντρών! Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για φέτος και στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής επικράτησε του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με 4-0.

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πιέζοντας για ένα γρήγορο τέρμα, την ώρα που το Ευρωπαϊκό αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και να φανεί απειλητικό.

Το σκορ άνοιξε ο Κωνσταντίνος Μηνά στο 20′, ενώ τρία λεπτά αργότερα (23′) ο Elvis διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας νωρίς ισχυρό προβάδισμα νίκης στο Frederick. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με τους κυανόλευκους να είναι πιο απαιτητικοί στον αγωνιστικό χώρο και να επιδιώκουν να σημειώσουν κι άλλα τέρματα.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά τον τερματοφύλακα του Frederick.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού (60′) ο Κωνσταντίνος Μηνά με ωραία ενέργεια και πλασέ από πλάγια έκανε το 3-0 για το Frederick, “σκοτώνοντας” ουσιαστικά το ματς με τον Γιάννη Στυλιανίδη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 85′ με κοντινή κεφαλιά.

Πανεπιστήμιο Frederick: Πιερή Ι., Παπαγεωργίου Γ., Elvis K., Παπασάββα Μ., Βασιλείου Σ., Νεοφύτου Α., Στυλιανίδης Γ., Δημητριάδης Χρ., Αντωνιάδης Ο., Σάββα Γ., Βασιλείου Γ., Μαλλουρής Γ., Κυριάκου Κ., Βασιλείου Α., Μαρνέρος Λ., Μηνά Κ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χαννάπα Ν., Λοΐζου Α., Κυριάκου Λ., Μαραγκός Ε., Καραπέτσας Μ., Παστίδης Α., Νικολαΐδης Δ., Μπακίρης Ε., Παρασκευόπουλος Π., Κάνιας Μ., Ιωάννης Σ., Τσιαπίνης Γ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending