fbpx

Μεγάλο παιχνίδι στο χάντμπολ με νικητή το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Εξαιρετικά ενδιαφέρον και δραματικό, όπως αναμενόταν άλλωστε, ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την 3η αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Αντρών.

Νικήτρια αναδείχθηκε στο νήμα (30-29) η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Έχοντας χάσει και οι 2 ομάδες από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στις 2 προηγούμενες αγωνιστικές, ήξεραν πως αν θέλουν να έχουν πιθανότητες διάκρισης στο φετινό πρωτάθλημα έπρεπε να επικρατήσουν στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Έτσι, είδαμε δυνατές μονομαχίες μπροστά από τις 2 εστίες με τους φιλοξενούμενους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του Α΄ημιχρόνου και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 14-17.

Με την έναρξη, ωστόσο, του Β΄ημιχρόνου οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν αισθητά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα και πήραν κεφάλι στο σκορ.

Οι “αετοί” του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, βέβαια, κάθε άλλο παρά παράτησαν το παιχνίδι κυνηγώντας μέχρι τέλους την ανατροπή και τη νίκη, με την ομάδα του Κώστα Κωνσταντίνου όμως να κρατά γερά το υπέρ της προβάδισμα και να παίρνει στο τέλος την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα. 

Μεγάλο παιχνίδι για τις 2 ομάδες έκαναν οι Αντρέας Χατζησάββας (Πανεπιστήμιο Κύπρου) και Αντρέας Φωτίου (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) που σκόραραν από 11 τέρματα.

Για τους νικητές 6 τέρματα σημείωσε ο Τιμόθεος Μινασίδης, 5 ο Γιώργος Χρυσάνθου, από 3 οι Ονούφριος Τζούβας και Γιώργος Τριμιθιώτης και 2 ο Σίμωνας Κυριάκου.

Για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, πέρα από τον Φωτίου, 7 τέρματα σημείωσε ο Αλέξανδρος Σολωμού, 5 ο Συμεών Χατζηδάκης, 3 ο Munyoro Tanaka, 2 o Γιάννης Κυπριανού και 1 ο Ιωσήφ Σιαμμούτη.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κουτσογιάννης Χρ., Κυρατζής Λ., Μινασίδης Τ., Θράσου Στ., Κυρμίζης Ν., Τζούβας Ο., Χατζησάββας Α., Χρυσάνθου Γ., Σολωμού Ν., Τριμιθιώτης Γ., Κκαϊλή Μ., Καρακώστα Δ., Κυριάκου Σ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Γαβριηλίδης Φρ., Tanaka M., Χατζηδάκης Σ., Σολωμού Αλ., Μαλαματένιος Χ., Savic M., Κυπριανού Γ., Σιαμμούτη Ι., Φωτίου Α.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending