fbpx

Συνέχισε με νίκη το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού ποδοσφαίρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επικράτησε με 3-1 του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Λεβέντειο στάδιο της Δευτεράς (07/11).

Οι γηπεδούχοι ήταν εξ’ αρχής καλύτεροι, πίεσαν την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους και να προηγηθούν. Στην επανάληψη, η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπήκε δυνατά και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο της.

Σε διάστημα 13’ καθάρισε την υπόθεση νίκη (47,51,63’). Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν τον αγώνα, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και μείωσαν στο σκορ (75’) με ένα ωραίο γκολ του Νικόλα Χαραλάμπους. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν υπήρξε άλλη εξέλιξη με τελικό αποτέλεσμα να είναι το 3-1 υπέρ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Σκόρερ: 47’Σκαφιδάς, 51’ Γεωργίου , 63’ Ίτσκορας. Α / 75’ Χαραλάμπους

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Γεωργίου, Οφονσίε, Ιτσκόρας Α., Ιτσκόρας Ν., Καράτσος, Κοπτίδης, Κουμπαρής, Μίντζης,, Παντελή, Πατεράκης, Πέρνερ, Πέρος, Πλατής , Πρότεστος, Σάββα, Θεοδώρου, Σκαφιδάς, Γιάλλουρος, Τζακίδης.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πάμπης, Παυλίδης, Πάτσαλος, Ππούνας, Κακκαλής, Κωστιτάκης, Αγγελή, Χαραλάμπους, Σιαμπή, Διγλωνίτης.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending