fbpx

Δες πώς μπορείς να γίνεις μέλος στο “Cy Checkpoint”!

Γίνε μέλος της οικογένειας του «Cy Checkpoint» και κόπιασε να μιλήσουμε ανοιχτά για ασφαλέστερες σεξουαλικές πρακτικές και την πρόληψη.

Η εκπαίδευση αγκαλιάζει κάθε λογής διαφορετικότητα και στοχεύει στη δημιουργία “Ειδικής Ομάδας Εθελοντών” για την εκστρατεία «Ρώτα με για την PrEP», που διοργανώνει το Cy Checkpoint (Link: CyCheckpoint.org), η Κίνηση Συμπαράστασης για το AIDS (Link: asmCyprus.org) και η Accept – LGBTI Cyprus  (Link: acceptcy.org), με τη στήριξη της ILGA-Europe (Link: ilga-europe.org).

Δήλωσε συμμετοχή:

Στείλε μας το όνομα, το τηλέφωνο και το e-mail σου:

και θα λάβεις απάντηση με τη μυστική τοποθεσία της εκπαίδευσης!

Περιεχόμενα Εκπαίδευσης:

  • Μέρος 1ο: ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018, μεταξύ 4-6 μμ. και απευθύνεται κυρίως σε νέους, αλλά και παλιούς εθελοντές. Εδώ θα συζητήσουμε για τη διαφορά μεταξύ του HIV και του AIDS, τους τρόπους μετάδοσης και μη-μετάδοσης του ιού, την εξέταση ταχείας διάγνωσης για τον HIV, τη θεραπεία ως πρόληψη (TasP), τις έρευνες Partner και το U=U (Undetectable=Untransmittable).

  • Μέρος 2ο: «Ρώτα με για την PrEP»

Το δεύτερο επίπεδο της εκπαίδευσης (προχωρημένο) θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, μεταξύ των ωρών 6:30-8:30 μμ. και απευθύνεται ΜΟΝΟ σε εθελοντές που θα έχουν ήδη παρακολουθήσει τη ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (την ίδια μέρα ή και πέρσι). Θα συζητήσουμε το στόχο 90-90-90-90, όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες πρόληψης για τον HIV που είναι σήμερα διαθέσιμες (δίνοντας έμφαση στην PrEP), αλλά και για το κοινωνικό στίγμα γύρω από τον HIV/AIDS.

Μοιράζουμε:

  • δωρεάν προφυλακτικά
  • δωρεάν λιπαντικά
  • ενημερωτικά φυλλάδια
  • βεβαιώσεις συμμετοχής
  • πολλά χαμόγελα 🙂

Εσύ θες να συμμετέχεις στην προσπάθεια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending