fbpx

5 ποδοσφαιριστές με σπουδαίες ικανότητες!

Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες απίστευτες κινήσεις ποδοσφαιριστών και τρελά γκολ όπου μας άφησαν με το στόμα ανοικτό.

Μέσα από δική μου έρευνα, μάζεψα πληροφορίες, τις σύγκρινα και σας παρουσιάζω 5 ποδοσφαιριστές με σπουδαίες ικανότητες!

Δες για ποιους μιλώ πιο κάτω!

1
Cristiano Ronaldo

Ένας από τους πιο ταλαντούχους που πέρασαν ποτέ από το ποδόσφαιρο. Ο “CR7” είναι αναμφισβήτητα ένας παίκτης-φαινόμενο που αφήνει με το κάθε πάτημα του ποδιού του στα γήπεδα ιστορία.

Εκτός από τις φοβερές ντρίπλες και τα εξωπραγματικά σουτ, ο Cristiano, μπορεί να πηδήξει σε ύψος 85 cm(!). Στα 33 του διατηρεί μια άριστη φυσική κατάσταση. Συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις μαγικές εμφανίσεις.

Ο συμπαίκτης του Douglas Costa είπε: “Είναι απίστευτο να ακολουθήσεις τον Cristiano Ronaldo στην προπόνηση. Όταν εμείς πάμε για προπόνηση, αυτός είναι είδη εκεί και προπονείται. Όταν εμείς φεύγουμε από την προπόνηση, αυτός συνεχίζει να προπονείται. Δεν έχω ξαναδεί άλλο παίκτη σαν αυτόν.”

2
Zlatan Ibrahimovic

https://www.youtube.com/watch?v=iQK9eLCncKw

Ο Σουηδός “Βασιλιάς” του ποδοσφαίρου, είναι γνωστός σε όλους μας από το πέρασμά του στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη όπως Paris Saint Germain και Manchester United. Με ύψος 1,95 και τον τεράστιο όγκο που κατέχει, κατάφερε να καταστήσει τον εαυτό του ένα από τους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς του.

Χαρακτιριστηκό του είναι τα “τρελά” του σουτ και οι πάσες σε στυλ…Kung Fu(!). Όπως είπε ο προπονητής του στην L.A. Galaxy, “Δεν αποτελεί ένα κανονικό, θνητό άνθρωπο”.

3
Andrea Pirlo

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των “Bianconeri” αποτελεί σύμβολο του Ιταλικού ποδοσφαίρου και θρύλο του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Είναι γνωστός στον κόσμο ως ο “Αρχιτέκτονας” αφού ο τρόπος που έβλεπε την πάσα και το πως άρχιζε το παιχνίδι είναι μοναδικός. Αποτελεί ένα φαινόμενο του Ιταλικού ποδοσφαίρου που αποτελεί πρότυπο πολλών ποδοσφαιριστών

4
Roberto Carlos

https://www.youtube.com/watch?v=qbQz3IMrNd0

Το “Κανόνι” του ποδοσφαίρου, υπήρξε επίσης ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα που πέρασαν από το ποδόσφαιρο. Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Real Madrid και της Εθνικής Βραζιλίας.

Χαρακτηριστικό του, ήταν τα άπιαστα σουτ όπου έμοιαζαν με βολίδα κανονιού. Είναι αναμφισβήτητα ένας θρύλος του ποδοσφαίρου. Επίσης αρκετά από τα γκολ του θεωρούνται ανεπανάληπτα και μοναδικά.

5
Lionel Messi

Ακόμη ένα τεράστιο όνομα του ποδοσφαίρου βρίσκεται στην λίστα μου. Ο μόλις 1,70 με πολλά “κιλά” μπάλας Αργεντινός επιθετικός της Barcelona, καθηλώνει με την κάθε του κίνηση.

Με σχετική άνεση, μπορεί να κάνει τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας να φαίνεται “χαζός”. Έχει φανταστικό σουτ και συγκεκριμένα τα “κτυπήματα κάτω από την μέση”(chip shots) όπου εκτελεί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να αποτραπούν.

Ποιον άλλο ποδοσφαιριστή με άλλα σπουδαία χαρακτηριστικά θα έβαζες σε αυτή τη λίστα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending