fbpx

5 Κύπριοι & Κύπριες μας είπαν με τι νευριάζουν πιο πολύ όταν τους το κάνουν άλλοι!

Ο κάθε άνθρωπος εν ξεχωριστός, ο καθένας έχει τις παραξενιές του τζιαι σίουρα οι παραπάνω  που τούτες εν ενοχλητικές σε μεγάλο βαθμό.

Έτσι, αποφάσισα να κάμω μιαν έρευνα σχετικά με τις πιο σπαστικές συνήθειες ανθρώπων και 5 Κύπριοι/Κύπριες πιστεύκω εδώσαν μου ότι εχρειάζουμουν.

Πάμε να δούμε τι παραδέχτηκαν!

1
Γιώργος 21 ετών 

  • «Άμαν λύφκει ο καφές τζιαι πίνει ακόμα.» 

Ο φίλος Γιώργος μιλά για κάτι πολλά συνηθισμένο που συμβαίνει σε ούλλους μας. Πιστεύκω έσσιεις τζιείνο το άτομο που ήπιε τον καφέ του αλλά ρουφά τον ακόμα τζιαι ακούουνται τα παγάκια τζιαι ο αφρός όπως την μηχανή που κάμνει κουγκρί… Πρέπει να γυρίσει ούλλο το cafe πάνω σας για να σταματήσει.

2
Μάριος, 20 ετών 

  • «Άμαν μασά μέσα στα αυτιά μου.»

Σε τούτη την περίπτωση έχουμε να κάμουμε με τον παρέα που κάθεστε να φάτε όμορφα τζιαι ωραία τζιαι αρχίζει να μασά τόσο ενοχλητικά, που σε φέρνει σε σημείο να παρακαλάς να του… σταθεί, πέρκει φοηθεί τζιαι ελέγξει το λλίο.

Αφού φοάσαι άμπα τζιαι αρπάξει σου κανένα δάχτυλο την ώρα που καταβροχδίζει έτσι το φαΐ του. 

3
Έλενα, 23 ετών

  • «Το στήσιμο!»

Μια ενοχλητική συνήθεια που νευριάζει την Έλενα είναι να κανονίσετε  να πάτε κάπου, μια συγκεκριμένη ώρα τζιαι εσύ να ‘σαι τζιαμέ στην ώρα σου, αλλά ο άλλος να μπαίνει στο μπάνιο ακόμα. Ή τουλάχιστον έτσι σου είπε..

Τζιαι εν φτάνουν τούτα ούλλα, εν να γυρίσει να σου πει «ε καλά ρε ίνταλως κάμνεις έτσι, μια φορά τζιαι εγώ…», αλλά κάθε φορά ξέρεις ότι εν να το κάμει.

4
Άντρια 22 ετών 

  • «Να τρώει τα νύχια του τζιαι να τα φτύνει.»

Ρε φίλε ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να ακούεται συνέχεια ο ήχος που φτύνεις τα νύχια σου, ή πόσο άσχημη η εικόνα σου την ώρα που τα τρώεις με τόση εμμονή τζιαι ασταμάτητα; Προσπάθα κόψε το σε παρακαλώ.

5
Μαρία 20 ετών

  • «Να μασά την πίσσα σαν την κατσέλλα

Η πιο typical Κυπριακή συνήθεια…Μιλώ φυσικά για το όταν βάλλει μέσα στο στόμα της 2-3 πίσσες τζαι αρχίζει να μασά τόσο δυνατά που σου προκαλεί πρόβλημα στα τύμπανα σου…

Δηλαδή εν γίνεται να βάλεις μιαν πίσσα, να τη μασάς συσταρισμένα τζιαι να μεν κατσιαρίζεις; Πρέπει ούλλοι να ακούουν τη μασέλλα σου που κάμνει αγώνα να μεν σπάσει που την πίεση;!

Ελπίζω μετά που τούτο το άρθρο να αλλάξετε όσοι έχετε τις πιο πάνω συνήθειες και να γίνετε πιο φυσιολογικοί (ή απλά να συνεχίσετε να μας σπάζετε να νεύρα – πάλε εν να σας αγαπούμε)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending