fbpx

Δες γιατί το δίκτυο Internet της Cablenet είναι ιδανικό αν είσαι gamer!

Η Cablenet έχει βραβευτεί ως το νούμερο ένα, πιο γρήγορο δίκτυο Internet στην Κύπρο, από την Ookla, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα των διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων.

Συγκεκριμένα, η Cablenet μετά από μετρήσεις της Ookla έχει πάρει την πρώτη θέση για τα Q1-Q2 του 2018, με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους παρόχους. Μπορείς να δεις τα αποτελέσματα του τεστ εδώ.

Για πολλά άτομα αυτό ίσως να είναι απλά μια είδηση. Υπάρχει όμως μια συγκεκριμένη ομάδα που τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και είναι φυσικά οι gamers!

1
Ταχύτητα και… Lag

Αν είσαι gamer, ξέρεις ότι η ταχύτητα του internet είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για να μπορείς να απολαμβάνεις την online gaming εμπειρία. Μια λέξη μόνο φέρνει “φόβο”: “Lag“!

Το Latency (Lag) είναι η καθυστέρηση κάποιων ενεργειών που κάνει ο παίκτης. Με απλά λόγια, όταν κάνεις μια ενέργεια στο online παιχνίδι, αυτή στέλνεται στον κεντρικό server. Έτσι, αν έχεις χαμηλή σύνδεση, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος μέχρι να φτάσει στον server.

Το Lag μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα, μπορεί να γίνει η διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας. Δεν υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό από το να έχεις ψηλό lag και κάποιες φορές να γίνεσαι disconnect από το παιχνίδι! Γι’ αυτό είναι σημαντικό η σύνδεσή σου να έχει καλό response time (δηλαδή χαμηλό lag), για να έχεις μια πιο smooth gaming εμπειρία.

2
Tο πιο γρήγορο δίκτυο με το καλύτερο response time

Το ανεξάρτητο δίκτυο νέας γενιάς της Cablenet σου επιτρέπει να απολαμβάνεις απρόσκοπτη παροχή Internet σε υψηλές ταχύτητες και το καλύτερο response time (ping) σε σχέση με τους υπόλοιπους παρόχους στην Κύπρο, έτσι ώστε να έχεις την εμπειρία που επιθυμείς.

Με 300% πιο γρήγορες ταχύτητες πρόσβασης από τον δεύτερο στη λίστα κατάταξης της Ookla, η Cablenet είναι με διαφορά το πιο γρήγορο δίκτυο Ιnternet στην Κυπριακή αγορά και η νούμερο ένα επιλογή για τους gamers.

Με τις «έξυπνες» υποδομές, την τεχνογνωσία, τις συνεχείς αναβαθμίσεις και τεχνολογικές επενδύσεις, η Cablenet στοχεύει στην παροχή ακόμα πιο προηγμένων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών!

Cablenet. Το γρηγορότερο δίκτυο Internet στην Κύπρο για τα Q1-Q2 του 2018, βραβευμένο από την Ookla®.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending