fbpx

5 καταστάσεις που μπορεί να σου τύχουν (κι εσένα) σε ένα ταξίδι!

Νιώθω πολύ τυχερή που τα τελευταία χρόνια βρίσκω συχνά την ευκαιρία και ξεκλέβω μερικές μέρες μέσα στο χρόνο για ταξίδια – είτε μόνη μου είτε με παρέα.

Κάθε ταξίδι και μια ιστορία! Χωρίς περιπέτεια, σίγουρα δεν θα μπορούσα να απολαύσω το κάθε ταξίδι στον ίδιο βαθμό.

Έτσι λοιπόν, θέλησα να παραθέσω μερικά από τα περιστατικά που έτυχε να συμβούν σε εμένα και νομίζω σε όσους αρέσουν τα ταξίδια… Έστω και με ένα από τα πιο κάτω θα μπορούν να ταυτιστούν…

Δες τα πιο κάτω (και πες μας με ποιο ταυτίζεσαι):

1
Όταν χάνεις το μετρό ή το τρένο ή το λεωφορείο

Προσπαθείς από πριν να τα οργανώσεις όλα. Μπαίνεις και ψάχνεις πληροφορίες για τα μέσα μεταφοράς, από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, αλλά πάλι δεν μπορείς να τα ρυθμίσεις όλα. Όταν ειδικά είστε και πολλοί και προσπαθείτε να συντονιστείτε όλοι μαζί, εκεί δεν το γλυτώνεις.

Προσπαθείς σε μια συγκεκριμένη ώρα να είσαι στο σταθμό αλλά τελικά δεν είσαι. Στο πήγαινε δεν έγινε και κάτι, όταν όμως το χάνεις ενώ πρέπει να πας στο αεροδρόμιο για επιστροφή, εκεί είναι θέμα. Τρέχεις για το επόμενο ή για κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο, γιατί το πιο σημαντικό που δεν πρέπει να χάσεις είναι το αεροπλάνο.

Και το καλύτερο; Να τρέχεις με τις τσάντες μέσα στους δρόμους ή το σταθμό του μετρό και να σε βλέπει όλος ο κόσμος.

2
Όταν δεν κλείνει η τσάντα στην επιστροφή

Πήγες σε μια ξένη χώρα και να μην πας για ψώνια; Δεν γίνεται! Αν έχει και εκπτώσεις ακόμα καλύτερα. Το τελευταίο βράδυ πριν κλείσεις τις τσάντες εκεί ξεκινάνε τα δύσκολα.

Από τη μια θέλεις να κλάψεις και από την άλλη να γελάσεις. Σκέφτεσαι 10 διαφορετικούς τρόπους να τυλίξεις τα ρούχα για να τα χωρέσει. Τα κιλά δεν τα σκέφτεσαι;

Και ενώ κάθεσαι πάνω στην τσάντα και ακόμα δεν μπορεί να κλείσει σε όλες τις υπόλοιπες τσάντες προσπαθείς να βάλεις μέσα ρούχα για να μπορέσουν να χωρέσουν.

3
Όταν χάνεσαι και δεν βρίσκεις ένα άνθρωπο να σε βοηθήσει

Ταξιδεύεις σε Ευρωπαϊκή χώρα ή μη, που τα αγγλικά δεν τα συμπαθούν και ιδιαίτερα; Σου έφεξε! Προσπαθείς να ρωτήσεις από πού να πας, πού να πας να φας, πού να βρεις ταξί και να μην σου απαντάει κανένας.

Ακόμα και με νοήματα να μην μπορεί να γίνει κάτι, σου συστήνω πριν απελπιστείς να πάρεις το κινητό σου και να χρησιμοποιήσεις το μεταφραστή του κινητού σου!

4
Όταν ξεχνιέσαι μέσα στα καταστήματα και το αεροπλάνο είναι έτοιμο να φύγει

Βλέπεις το ρολόι και είσαι σίγουρος ότι έχεις και αρκετό χρόνο μπροστά σου, αλλά δεν πρόσεξες καλά τον πίνακα αναχώρησης.

Τα χαζεύεις και θέλεις να αγοράσεις κι άλλα ρούχα, αρώματα, καλλυντικά γιατί πιστεύεις ότι τα βρήκες και σε τιμές ευκαιρίας. Λες και όλα αυτά που πήρες και δεν έκλεινε η τσάντα σου δεν σε ικανοποίησαν.

Μέχρι που… ακούς το όνομα σου από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου, να σε ψάχνουν. Τρέχεις να πας προς το αεροπλάνο και να αντικρίζεις όλους τους επιβάτες να σε κοιτάζουν με το μισό τους και να έχουν και δίκαιο.

5
Όταν από τις πολλές φωτογραφίες το κινητό “κλαίει” από μπαταρία

Πας ταξίδι και να μην ενημερώσεις τους followers σου; Να μην βγάλεις 125 φωτογραφίες το λεπτό; Δεν γίνεται!

Ακόμα και αν έχεις φίλους σου που δεν σου λένε όχι και σε βγάζουν σε όλα τα τοπία, 35 πόζες κάθε φορά, τι περιμένεις να γίνει; Στη μια ώρα η μπαταρία θα είναι στα τελευταία της στάδια.

Και αν δεν έχεις μαζί σου φορητό φορτιστή, τρέχεις στο πλησιέστερο καφέ ή μουσείο να βρεις μια πρίζα για να αντέξει ακόμα λίγες φωτογραφίες, αλλιώς θα βγάζεις με τα κινητά της υπόλοιπης παρέας, μέχρι στο τέλος, να μην έχει κανένας… κινητό που να λειτουργεί!

Εσένα σου έτυχε και κάτι άλλο; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending