fbpx

Με έκτος έδρας τεσσάρα “έκλεισε” το πρωτάθλημα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, επικρατώντας εκτός έδρας του Πανεπιστημίου Κύπρου με 1-4.

Αυτή ήταν η 4η νίκη για το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίτισσας σε 6 παιχνίδια, με τις 2 ήττες από το Πανεπιστήμιο Frederick να του στερούν τη δυνατότητα να κυνηγήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με ιδανικό τρόπο άρχισε το ματς για τους φιλοξενούμενους που κυνήγησαν από το ξεκίνημα του αγώνα ένα γρήγορο τέρμα και το πέτυχαν μόλις στο 6′ με τον Αντώνη Ιτσκάρα.

Στο 21′ ο Frank έκανε το 0-2 δίνοντας ισχυρότατο προβάδισμα στους “Αετούς”, αποτέλεσμα που σφράγισε τις προσπάθειες των 2 ομάδων στο Α’ ημίχρονο, αφού παρά τις προσπάθειες του, το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Με το ξεκίνημα του Β’ημιχρόνου ο Τζακίδης έκανε το 0-3, σφραγίζοντας ουσιαστικά το τρίποντο για την ομάδα του. Ο Νικόλας Χαραλάμπους μείωσε για τους γηπεδούχους στο 58′ (1-3), δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι προσωρινά, μιας και στο 66′ ο Παντελή “έγραψε” το τελικό 1-4.

Πλέον, απομένουν 2 αγώνες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με το πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο Frederick να έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο την ερχόμενη Τετάρτη (5/12) και το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ππούνας Σ., Χαραλάμπους Ν., Σιαμπής Ν., Πάτοκλος Π., Δημήτρης Σ., Κασαπάκης Ε., Μαχαιρίτης Β., Λαμπή Μ., Κατσιάμης Ι., Παπαναστασίου Α., Αγγελή Ι.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Doumanian S., Frank O., Ιτσκάρας Α., Ιτσκάρας Ν., Καρατάσος Γ., Κουμπαρής Γ., Μίντζης Χ., Παναγή Φ., Παντελή Μ., Πατεράκης Κ., Πέρος Κ., Σαφαρής Γ., Σάββα Γ., Σωτηρίου Σ., Σταματίου Α., Τζακίδης Β., Γιάλλουρος  Α., Βουλδής Γ., Κοπτίδης Ν.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending