fbpx

Οι 5 πιο αποτυχημένες μεταγραφές της Barcelona την τελευταία εξαετία!

Πολλά ήταν τα ποσά που ξόδεψε η Barcelona τα τελευταία χρόνια στις μεταγραφές. Η ομάδα που κάποτε έβγαζε παιχταράδες από την διάσημη ακαδημία της, τη La Masia, πλέον “αναγκάστηκε” να βγει στην αγορά ακολουθώντας το μοντέλο άλλων μεγάλων ομάδων.

Πολλοί φίλοι των Blaugrana δε νιώθουν άνετα με αυτό, αφού η ομάδα δεν είχε ποτέ τέτοιο “πρόβλημα” προηγουμένως, και δεν περίμενε παίκτες και αποφάσεις για να είναι έτοιμη για την επόμενη σεζόν.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε 5 ποδοσφαιριστές που απέτυχαν στην Καταλανική ομάδα.

1
Alex Song

Μετά από 215 εμφανίσεις με την Arsenal, ο Καμερουνέζος χαφ πήρε μεταγραφή στο Camp Nou για 15 εκατομμύρια λίρες. Δεν απέδωσε όμως τα αναμενόμενα και παρέμεινε στο ρόστερ της ομάδας για μόλις 2 χρόνια. Από τότε η καριέρα του πήρε την κατιούσα.

2
Thomas Vermaelen

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που μετεγράφη από την Arsenal. Ο πρώην αρχηγός των “Gunners” έφτασε για το ίδιο ποσό με τον Song, για να δώσει περαιτέρω λύσεις στην άμυνα, αλλά τα προβλήματα τραυματισμού δεν έχουν σταματημό. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως βρίσκεται στη Μπάρτσα από το 2014 και έχει αγωνιστεί σε μόλις 44 παιχνίδια!

3
Arda Turan

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής κέρδισε επάξια τη μεταγραφή στη Βαρκελώνη μετά από 4 εκπληκτικές σεζόν στην Atletico. Κάτι τέτοιο όμως δεν αποδείχτηκε στην Barcelona αφού δεν δικαιολόγησε ποτέ τα 41 εκατομμύρια που δόθηκαν για χάρη του. Μετά από 2,5 χρόνια αποχώρησε για να επαναπατριστεί.

4
Aleix Vidal

Η πολύ καλή σεζόν που έκανε με τη Sevilla του έδωσε την ευκαιρία για το μεγάλο του όνειρο, το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκε αφού τα 20 εκατομμύρια που δόθηκαν ήταν τελικά μια σπατάλη. Αυτό που πάντως σίγουρα θα θυμάται ο κόσμος της ομάδας είναι το γκολ που έβαλε στο περσινό 0-3 της Barcelona ενάντια στην Real. Το καλοκαίρι επέστρεψε στη Sevilla.

5
Andre Gomes

Πολλές υπήρξαν οι προσδοκίες για τον Πορτογάλο χαφ, ο οποίος μετά από καλές χρονιές με τη Valencia, αλλά και Πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία το 2016 κέρδισε μεταγραφή 55 εκατομμυρίων στην Barcelona. Η μεταγραφή αυτή όμως αποδείχθηκε φιάσκο μιας και ποτέ δεν έπεισε με την απόδοση του και τη φετινή σεζόν έχει δωθεί δανεικός στην Everton, έτσι ώστε να κάνει restart στην καριέρα του.

Εσύ ποιον από αυτούς τους ποδοσφαιριστές θυμάσαι να είδες να αγωνίζεται με τους Μπλαουγκράνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending