fbpx

Οι 7 πιο πετυχημένες μεταγραφές του καλοκαιριού στην Premier League!

Κάθε χρονιά, είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα οι ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της Premier League, ξοδεύουν τεράστια ποσά, έτσι ώστε να ενισχυθούν αποτελεσματικά. Κάποιες είναι πετυχημένες κι άλλες αποτυχημένες.

Παρόλο που ακόμη είναι νωρίς για να εξάγουμε οριστικές αποφάσεις, εντούτοις μπορούμε να εξάγουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, βλέποντας 7 ποδοσφαιριστές που πήραν μεταγραφή το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι 7!

1
Lucas Torreira

Ο 22χρονος Ουρουγουανός χαφ, τον οποίο μάθαμε το περασμένο καλοκαίρι στο Μουντιάλ, είναι μια από τις αποκαλύψεις της σεζόν που διανύουμε. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προσαρμοστεί τέλεια στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, κάνοντας τις 26.4 εκατομμύρια λίρες που έδωσε η Arsenal στην Sampdoria να μοιάζουν λίγες.

Μάλιστα, σκόραρε το 1ο του γκολ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου ενάντια στην Tottenham.

2
Jorginho

Εξαιρετικός στο χώρο του κέντρου, ο Jorginho, πήρε από την αρχή της χρονιάς τη φανέλα βασικού στο σπίτι του. Μετά από 4 εξαιρετικά χρόνια στη Napoli, ο ιταλο-βραζιλιάνος χαφ, έκανε το μεγάλο βήμα για τον οποίο η Λονδρέζικη ομάδα και μετά από συστάσεις του προπονητή που τον είχε στη Napoli και νυν στη Chelsea, Sarri, έδωσε πέραν των 50 εκατομμυρίων.

Σίγουρα θα περάσει αρκετά πετυχημένα χρόνια στο Stamford Bridge.

3
Richarlison

Μπορεί η Everton να έδωσε πέραν των 35 εκατομμυρίων στην Watford για την υπογραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού, ωστόσο είναι βέβαιο πως είτε στο άμεσσο, είτε στο έμμεσο μέλλον θα τον μοσχοπουλήσει.

Ο Richarlison, ο οποίος αυτό το έτος έκανε και το ντεμπούτο του με την Σελεσάο, έχει σκοράρει ήδη 7 γκολ σε 13 παιχνίδια (μέχρι τις 6/12/18) με τους Μπλε του Μέρσισαϊντ και ο αριθμός αυτός σίγουρα θα αυξηθεί.

4
Alisson Becker

Σε λίρα εκατό κάτω από τα δοκάρια της Liverpool, έχει αποδειχθεί να είναι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας. Ο Jurgen Klopp, είχε ακούσει πολλές κριτικές τα τελευταία χρόνια για τις επιλογές του στο τέρμα και τα λάθη του Karius, ώθησαν τον Γερμανό τεχνικό να βγει στην αγορά και να δώσει στην Roma 72.5 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά το τεράστιο αυτό ποσό, ο Alisson, έχει ήδη βάλει τη δική του σφραγίδα αφού η Liverpool έχει δεχθεί μόλις 6 γκολ στο πρωτάθλημα!

5
Riyad Mahrez

Παρόλο που οι «Πολίτες» δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία στο «Νησί» εντούτοις η μεταγραφή των 60 εκατομμυρίων λιρών για τον Αλγερινό εξτρέμ κρίνεται πετυχημένη.

Σίγουρα ο Mahrez δεν έχει προσθέσει κάποιο στοιχείο που να έφερε την επανάσταση στο Etihad, παρ’ όλα αυτά είναι ακόμη μια λύση και ευχάριστο πρόβλημα στα πλάνα του Pep Guardiola. Παράλληλα έχει μέχρι στιγμής σκοράρει 7 γκολ σε 22 συμμετοχές.

6
Felipe Anderson

Παρά τη δύσκολη αρχή με ντεφορμάρισμα αλλά και το βάρος των 36 εκατομμυρίων που δόθηκαν στη Lazio, στις πλάτες του, εντούτοις το τελευταίο διάστημα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποδεικνύει με το παιχνίδι του, τους λόγους που ώθησαν την West Ham στην απόκτηση του και σίγουρα η συνέχεια προμηνύεται ακόμη καλύτερη.

Σε 17 παιχνίδια μέχρι στιγμής έχει σκοράρει 5 φορές.

7
Rui Patricio

Ένας από τους πιο υποτιμημένους τερματοφύλακες των τελευταίων χρόνων, ο 30χρονος πλέον Πορτογάλος (βασικός στο δρόμο για την κατάκτηση του Euro 2016), έκανε το μεγάλο βήμα για το κορυφαίο πρωτάθλημα μετά από 467 συμμετοχές με την Sporting Lisbon, της οποίας ήταν και αρχηγός.

Μέχρι στιγμής έχει αποδείξει πως άξιζε το ρίσκο μεταγραφής σε μια μικρο-μεσαία ομάδα και θα δούμε στη συνέχεια κατά πόσον θα μεταγραφεί σε ακόμη μεγαλύτερο σύλλογο.

Εσύ συμφωνείς με τις επιλογές που κάναμε; Ποιος άλλος ποδοσφαιριστής πιστεύεις πως άξιζε να μπει σε αυτή τη λίστα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending