fbpx

Middlesex University: Μάθε τις διεθνείς ευκαιρίες που προσφέρει για προσέλκυση φοιτητών!

Το Πανεπιστήμιο του Middlesex, προσπαθεί να είναι καινοτόμο, ενεργητικό και με επιχειρηματικό πλάνο όσον αφορά στη στρατιγική προσέλκυσης νέων φοιτητών και ανάπτυξης. Διερευνά συνεχώς τρόπους επέκτασης των διεθνών περιφερειακών του γραφείων, των πανεπιστημιουπόλεων και του παγκόσμιου δικτύου ακαδημαϊκών συνεργασιών.

Προσπαθεί επίσης ώστε να μεγιστοποιηθεί η απορρόφηση φοιτητών στις πανεπιστημιουπόλεις και να αυξηθεί το μερίδιο σε Ευρωπαίους αλλά και μη Ευρωπαίους φοιτητές, από νέες ή ελάχιστα εκπροσωπούμενες χώρες, όπου το πανεπιστήμιο προηγουμένως δεν είχε καμία ή ελάχιστη έκθεση.

Οι τομείς δραστηριοτήτων της Διεθνούς Ομάδας Προσέλκυσης φοιτητών και Ανάπτυξης περιλαμβάνουν:

  • Μεγιστοποίηση της προσέλκυσης νέων φοιτητών στις πανεπιστημιουπόλεις του πανεπιστημίου στο Λονδίνο, το Ντουμπάι, τον Μαυρίκιο και τη Μάλτα
  • Προσδιορισμός νέων και αναδυόμενων διεθνών αγορών
  • Προσδιορισμός νέων ευκαιριών για ακαδημαϊκή συνεργασία
  • Ανάπτυξη σχεδίων και επιχειρηματικών μοντέλων για την εξέλιξη των πανεπιστημιουπόλεων
  • Φιλοξενία υποψήφιων ακαδημαϊκών συνεργατών στην πανεπιστημιούπολη του Λονδίνου

Το Πανεπιστήμιο του Middlesex είναι ένα παγκόσμιο ίδρυμα, με πανεπιστημιουπόλεις σε 3 ηπείρους και φοιτητές από περισσότερες από 140 χώρες.

Εάν είστε υποψήφιος φοιτητής από χώρα εκτός της ΕΕ, ή φοιτητής της ΕΕ που ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε στο Middlesex του Λονδίνου, ή σε μια από τις άλλες πανεπιστημιουπόλεις του, υπάρχουν εξειδικευμένα περιφερειακά γραφεία που θα σας προσφέρουν μια σειρά υπηρεσιών – συμβουλευτική σταδιοδρομίας, διαδικασίες υποβολής αιτήσεων, παροχή συμβουλών σε θέματα βίζας και διαμονής μεταξύ άλλων.

Ο ρόλος της Διεθνούς Ομάδας Προσέλκυσης Φοιτητών και Ανάπτυξης είναι να εντοπίσει μελλοντικούς αντιπροσώπους και να συνεργαστεί στενά μαζί τους για να εξασφαλίσει ότι υποστηρίζονται στις προσπάθειές τους να βοηθήσουν σπουδαστές από χώρες όπου σήμερα δεν υπάρχει περιφερειακή παρουσία.

Το Πανεπιστήμιο συνεργάζεται στενά με την ομάδα των Ακαδημαϊκών Συνεργασιών για τη μεγιστοποίηση της άρθρωσης και άλλων συνεργατικών ευκαιριών που υποστηρίζουν το αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο εταιρικών σχέσεων του Middlesex.

Γίνονται επίσης τακτικές συναντήσεις με αυτή την ομάδα για να εξεταστούν νέες προτάσεις που έρχονται μέσω του συστήματος έρευνας συνεργατών.

Το Πανεπιστήμιο του Middlesex, μέσω της ομάδας Εταιρικής Συμμετοχής, ασχολείται με επιχειρήσεις και μεσίτες για την προώθηση των επαγγελματικών προσόντων και της επαγγελματικής πρακτικής σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η ομάδα έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο εντυπωσιακών εταιρικών σχέσεων με οργανισμούς υψηλού προφίλ όπως η Royal Mail, η ASDA και η Toshiba Tec Partnership.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Middlesex University, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22 780250 η 22 772244.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending