fbpx

Σφιχταγκάλιασε τον τίτλο στο βόλεϊ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επί του Πανεπιστημίου Κύπρου με 0-3 σετ για το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Αντρών και με 3 αγωνιστικές να απομένουν για να ολοκληρωθεί ο μαραθώνιος είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου!

Πολύ καλύτερα μπήκαν οι “Αετοί” στο 1ο σετ και μέσα σε μόλις 21 λεπτά έκαναν το 0-1 σετ (11-25). Το ματς άρχισε ουσιαστικά στο 2ο σετ, αφού οι γηπεδούχοι άφησαν πίσω το κακό πρώτο σετ και ζόρισαν για τα καλά την ομάδα του Αντρέα Σπύρου.

Στην δύναμη πυρός που έχει στο φιλέ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας χάρη στους Προδρόμου, Λιοτατή και Ελευθερίου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου αντιπαρέταξε τα δικά του όπλα, δηλαδή την οργάνωση και την ομαδική δουλειά, υπό την συνεχή καθοδήγηση του Κώστα Φαούτα, για εκπλήρωση του πλάνου. Αυτά δεν στάθηκαν όμως ικανά να κάνει το 1-1, αφού οι επίδοξοι πρωταθλητές έκαναν το 0-2 σετ (22-25).

Παρόμοια η εικόνα του αγώνα και στο 3ο σετ, το οποίο στα αρχικά του στάδια πήγαινε πόντο-πόντο. Όπως και στο 2ο σετ όμως, όταν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε προβάδισμα 2-3 πόντων δεν κοίταξε ξανά πίσω, πήρε και το 3ο σετ (16-25) και συνάμα τη μεγάλη νίκη.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χριστοφίδης Χ., Χανδριώτης Θ., Τζιαμαλής Α., Μιχαήλ Γ., Παναγίδης Χ., Ιορδάνους Α., Μάντζαρης Ρ., Έλληνας Μ., Βρυωνίδης Α., Βραχίμης Σ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Lukovic L., Χατζηγεωργίου Α., Χρήστου Α., Δημητρίου Χ., Dzhurov M., Προδρόμου Χ., Λιοτατής Α., Ελευθερίου Ν.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending