fbpx

Αυτές είναι οι top χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις για το 2018!

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, πολλές εταιρίες αποφασίζουν να κυκλοφορήσουν χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.

Ωστόσο πολλές διαφημίσεις θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα. Κάποιες σου φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις ή άτομα που έχουν «φύγει».  Άλλες σε κάνουν να νιώθεις τυχερός γι’ αυτά που έχεις ή σε εμπνέουν να ακολουθήσεις τα όνειρα σου.

Ψάξαμε και βρήκαμε τις top διαφημίσεις για το 2018. Δες πιο κάτω:

1
#BelieveinChristmas

Η τράπεζα Erste Bank und Sparkasse της Αυστρίας, προσπαθεί να μεταδώσει το δικό της μήνυμα για τα Χριστούγεννα, μέσα από μια «χαριτωμένη» διαφήμιση.

Βλέπουμε ένα σκαντζόχοιρο που πάει σε νέο σχολείο, όπου οι συμμαθητές του τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Ο λόγος: Φοβούνται τα αγκάθια του. Τελικά, στο τέλος οι συμμαθητές του αποφασίζουν να του κάνουν ένα δώρο, που θα τους φέρει πολύ κοντά.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση έχει σχεδόν 32,5  εκατομμύρια views.

2
The boy and the piano

https://youtu.be/mNbSgMEZ_Tw

Το διάσημο πολυκατάστημα, John Lewis & Partners, κυκλοφόρησε την εορταστική διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Elton John.

Η διαφήμιση θέλει να δείξει ότι ένα δώρο έχει πολλή δύναμη και μπορεί να αλλάξει την ζωή κάποιου. Ένα δώρο μπορεί να εμπνεύσει, να αλλάξει και να επηρεάσει τη ζωή ενός μικρού αγοριού.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 12  εκατομμύρια views στο YouTube.

3
Love is a gift

Αυτό το βίντεο σίγουρα θα σε συγκινήσει. Στο βίντεο βλέπουμε έναν άντρα (Kris Ilston) ο οποίος μετρά τις μέρες μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα περιμένει αυτή την μέρα για να ακούσει το τελευταίο μήνυμα που του άφησε η μητέρα του, που έχει πεθάνει.

To βίντεο μέχρι στιγμής, έχει πάνω 10 εκατομμύρια views στο Facebook.

4
#Besanta

Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η διαφήμιση της Coca Cola, αφού φέτος προσκαλεί τον καθένα να γίνει ένας μικρός Άγιος Βασίλης, κάνοντας μια καλή πράξη.

Με την αγορά μιας Coca Cola, ενισχύεις την προσπάθεια της εταιρίας να προσφέρει γεύματα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε χαρά στους γύρω μας και να αναδείξουμε τον Άγιο Βασίλη που κρύβουμε μέσα μας.

5
Elsie’s gift

Στο βίντεο βλέπουμε την Elsie η οποία θέλει να γίνει αστροναύτης. Έτσι, οι γονείς της, της κάνουν δώρο, ένα κράνος του αστροναύτη. Αυτό ενέπνευσε την Elie να ακολουθήσει το όνειρο της.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η διαφήμιση είναι ότι ο καθένας μπορεί να κάνει μεγάλα όνειρα και ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αρκεί να το θέλει.

Μέχρι στιγμής έχει πάνω από 3,7 εκατομμύρια views στο YouTube.

Ποια διαφήμιση σου άρεσε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending