fbpx

Ανοικτό Παν. Κύπρου: Υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020!

Με καταληκτική ημερομηνία την 6η Μαΐου 2019, άρχισε στις 20 Δεκεμβρίου 2018, η περίοδος υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα εξ αποστάσεως προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Αιτήσεις υποβάλλονται για 4 προπτυχιακά και 20 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, τα οποία διερευνούν τόσο τις κλασικές σπουδές όσο και σύγχρονους κλάδους αιχμής, με άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Το ΑΠΚΥ δέχεται, επίσης, αιτήσεις από υποψήφιους διδάκτορες σε 12 επιστημονικά πεδία.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι δημόσιο Πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που οργανώνει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Προσφέρει, έτσι, την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν, στον δικό τους χώρο και χρόνο, χωρίς περιορισμούς, να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη.

Με καινοτόμες τεχνολογίες τηλεκπαίδευσης και με τη συνεχή υποστήριξη των φοιτητών από εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό, το ΑΠΚΥ προσφέρει, πέρα από ολοκληρωμένους κύκλους σπουδών, και προγράμματα κατάρτισης και δια βίου μάθησης με στόχο την επιμόρφωση και (επανα)κατάρτιση των συμμετεχόντων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους έως τις 6 Μαΐου 2019, μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600/711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy.

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γέφυρα στην ανώτατη εκπαίδευση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending