fbpx

Τα highlights του 2018 σε Κύπρο & Ελλάδα (που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα)!

Πέρασε και αυτός ο χρόνος και υποδεχτήκαμε δυναμικά το 2019, ελπίζοντας να φέρει σε όλους μας υγεία, χαρά και την εκπλήρωση των στόχων μας!

Όπως και κάθε χρονιά που φεύγει, έτσι και το 2018, άφησε με το πέρασμά του στιγμές χαράς και περηφάνειας αλλά και στιγμές στεναχώριας.

Επειδή, όμως, θέλουμε το 2019 να ξεκινήσει δυναμικά και θετικά, θα αφήσουμε πίσω όσα γεγονότα προκάλεσαν πόνο την προηγούμενη χρονιά και θα σου παρουσιάσουμε 5 αξιοσημείωτες στιγμές του 2018 που θα θέλουμε να θυμόμαστε όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Αυτά είναι τα αξέχαστα highlights όσων γεγονότων έγιναν το 2018 σε Κύπρο και Ελλάδα:

1
 Εurovision 2018 – Fuego (Ελένη Φουρέιρα)

Το 2018 ήταν η πρώτη χρονιά στην ιστορία της Eurovision που όχι μόνο όλη η Κύπρος και η Ελλάδα, αλλά και πολλοί άλλοι Ευρωπαίοι θεωρούσαν πως η πρωτιά θα άνηκε στην Κύπρο, την οποία εκπροσώπησε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που… έβαλε φωτιά στη σκηνή της Eurovision με το τραγούδι “Fuego”!

Προς έκπληξη όλων, όμως, κατέλαβε εν τέλει τη 2η θέση.  Αν και αυτό προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση σε όλους εμάς που τη θεωρούσαμε δεδομένη νικήτρια, θα θυμόμαστε τη κυπριακή αυτή συμμετοχή στην Eurovision 2018 ως ένα γεγονός που έφερε χαρά και περηφάνεια σε Κύπρο και Ελλάδα!

2
La Casa de Papel

Aν το 2018 έπρεπε να συνοψιστεί σε λίγες μόνο λέξεις θα ήταν αναντίρρητα “La Casa de Papel”. 

Η σειρά αυτή δεν έφερε απλά τα πάνω κάτω σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά αποτέλεσε ένα παγκόσμιο φαινόμενο, αφού για ένα τεράστιο χρονικό διάστημα η σειρά υπήρξε το κύριο θέμα στις περισσότερες συζητήσεις και απασχολούσε τους πάντες.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν με ενθουσιασμό τον 3ο κύκλο της σειράς που θα βγει το 2019!

3
Greece’s Next Top Model (GNTM 2018)

Εκτός από το “La Casa de Papel”, τεράστιο ντόρο σε Ελλάδα και Κύπρο έκανε και το reality “Greece’s Next Top Model”.

Από τον Σεπτέμβρη του 2018, τα βράδια κάθε Δευτέρας και Τρίτης ήταν για πολλούς αφιερωμένα σε αυτό το reality που δημιούργησε έντονες εντυπώσεις και πολλές αφορμές για διάφορα σχόλια, συζητήσεις και… ιδιαίτερα memes!

4
Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Κύπρου (Κέντρο Πληροφόρησης – Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου»)

Iδιαίτερα για όσους σπουδάζουν (και όχι μόνο) στην πρωτεύουσα, το 2018 τους χάρισε ένα πραγματικό στολίδι, το Κέντρο Πληροφόρησης – Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου».

Η νέα βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητέςνα αφοσιωθούν σε μελέτη σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό κτίριο, που θα δώσει μια άλλη διάσταση στο διάβασμά τους.

5
Kiki Challenge

Το καλοκαίρι του 2018 έγινε viral το Kiki challenge στο εξωτερικό, το οποίο προκαλεί τον κόσμο να χορέψει -αφού βγει έξω από ένα αυτοκίνητο– μια συγκεκριμένη χορογραφία στους ρυθμούς του τραγουδιού “In My Feelings”. 

Το Kiki challenge δεν άργησε να φτάσει σε Ελλάδα και Κύπρο με πολλά άτομα – ιδιαίτερα διάσημα πρόσωπα – να δοκιμάζουν τον συγκεκριμένο χορό.

Τι άλλο θεωρείς ότι σημάδεψε το 2018 σε Ελλάδα και Κύπρο; Μοιράσου το μαζί μας στα comments!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending