fbpx

5+1 Κύπριοι φοιτητές μας είπαν τις σκέψεις τους επιστρέφοντας στο Παν. Κύπρου!

Μιας και έχουν τελειώσει οι διακοπές, ως επακόλουθο οι φοιτητές θα επιστρέψουν πίσω στην καθημερινή ρουτίνα των εργασιών και των μαθημάτων.

Παρ’όλα αυτά κάποιοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου έχουν διαφορετικές σκέψεις και προσδοκίες ως προς την επιστροφή τους για το εαρινό εξάμηνο.

Δες πιο κάτω τι μας είπαν 5+1 Κύπριοι φοιτητές για την επιστροφή τους πίσω στο Παν. Κύπρου:

1
Ευαγγελία, 22 χρονών

  • «Για εμένα είναι ο τελευταίος μου χρόνος στο Παν. Κύπρου (αν πάνε όλα καλά). Χαίρομαι που επιστρέφουμε πίσω, αλλά παράλληλα έχω λίγο κουραστεί και θέλω να τελειώνω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θέλω να περάσω τις τελευταίες στιγμές με άτομα που έχω γνωρίσει και να βοηθήσω κι άλλο στους ομίλους του πανεπιστημίου που είμαι ακόμη μέλος.»

2
Νάταλη, 21 χρονών

  • «Θέλω πολλά να επιστρέψω πίσω στο Πανεπιστήμιο για να δω τις παρέες μου τζιαι να απολαύσουμε το τελευταίο εξάμηνο που μας έμεινε μαζί. Θέλω να βάλω τα δυνατά μου τούτο το εξάμηνο να τα πάω καλά τζιαι να αρχίσω να σκέφτομαι τι θέλω να κάμω μετά σαν μεταπτυχιακό για να μπορέσω να ενταχθώ κάπου.»

3
Φοιτήτρια, 22 χρονών

  • «Εγώ σκέφτομαι βασικά ότι μας έμεινε ένα εξάμηνο και ότι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να φκάλουμε ένα καλό γενικό βαθμό. Εν μια ευκαιρία να κάμουμε όσα εν εκάμαμε ως τωρά στο Πανεπιστήμιο τζιαι να το απολαύσουμε όσο μπορούμε. Επίσης, θα ήθελα να προετοιμαστώ κατάλληλα και να έχω περισσότερη συγκέντρωση και να τα δώσω όλα. Να διαχειριστώ τον χρόνο μου σωστά για να έχω μια ισορροπία με το διάβασμα.»

4
Στέφανη, 21 χρονών

  • «Εγώ εν θέλω να επιστρέψω πίσω στο Πανεπιστήμιο γιατί ξέρω ότι εν να είναι το τελευταίο μου εξάμηνο τζιαι πιάννει με το παράπονο… Εν θέλω να τελειώσω τις σπουδές.»

5
Μαρία, 21 χρονών

  • «Χμμ… Εγώ σκέφτομαι ότι τωρά που εν να γυρίσουμε πίσω στο Πανεπιστήμιο εν να έχω κάτι να κάμω εκτός που τη δουλειά μου, τζιαι απλά ελπίζω να μεν μείνω κανένα άλλο μάθημα

6
Δέσπω, 21 χρονών

  • «Εγώ από τη μια ανυπομονώ να επιστρέψω για να δω τις φίλες μου, αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι γιατί είναι το τελευταίο εξάμηνο και δεν θέλω να αποφοιτήσω. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να είσαι φοιτήτρια

Έχεις κι εσύ τις ίδιες σκέψεις για την επιστροφή στη φοιτητική ζωή;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending