fbpx

Τα 5 πιο σημαντικά γκολ του Sergio Ramos!

Πρόσφατα ο αρχηγός της Real Madrid και Ισπανίας, Sergio Ramos έφτασε τα 100 (!) γκολ στην καριέρα του, όντας κεντρικός αμυντικός (μέχρι το 2012 ήταν δεξιός μπακ).

Ο 32χρονος, ζωντανός θρύλος των Μαδριλένων, έχει δώσει πολλές φορές την λύση στην ομάδα του, σκοράροντας σε παιχνίδια-σταθμούς, όπως για παράδειγμα οι 2 τελικοί Champions League, με την Atletico Madrid. Με τους Μερένγχες έχει κατακτήσει 4 φορές την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά», ενώ σαν αρχηγός 3.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε τα 5 πιο σημαντικά γκολ στην καριέρα του Σέρχιο Ράμος!

 

1
Τελικός Champions League – 2014

Πιθανότατα το πιο σημαντικό, καθώς με την ομάδα του πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, ανοίγοντας τον δρόμο, έτσι ώστε η Ρεάλ να κατακτήσει το 10ο της Ευρωπαϊκό τρόπαιο.

2
Τελικός Champions League – 2016

Και πάλι στον τελικό του Champions League και πάλι στην ίδια αντίπαλο και πάλι ο ίδιος δράστης! Έκανε το 1-0 και παρόλο που ισοφαρίστηκε στο 2ο ημίχρονο η Real, πήρε την 11η της κούπα στη διαδικασία των πέναλτι.

3
Ενάντια στην Barcelona – 2016

https://www.youtube.com/watch?v=-ddJ7IuU24E

Όταν η μπάλα καίει πραγματικά, καλέστε… τον Sergio Ramos! Η κεφαλιά του στο 90ο λεπτό ισοφάρισε την αιώνια αντίπαλο, σε μια χρονιά που το πρωτάθλημα κατακτήθηκε από τους Μαδριλένους την τελευταία αγωνιστική. Εκείνη τη σεζόν πάντως ο Ράμος σκόραρε 10 γκολ, όλα καθοριστικά για τον 33ο τίτλο της Βασίλισσας.

4
Uefa Super Cup – 2016

https://www.youtube.com/watch?v=mHXpZQTrwIY

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και με την Real πίσω στο σκορ με 1-2, ο αμυντικός από το Κάμας, σκόραρε… με κεφαλιά, στις καθυστερήσεις και ισοφάρισε. Στην παράταση, ο Καρβαχάλ έκανε το 3-2 και οι Μαδριλένοι κατέκτησαν άλλο ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο.

5
Οι δυο κεφαλιές με την Bayern – 2014

Στον επαναληπτικό του 1-0 των ημιτελικών της Κορυφαίας Διασυλλογικής Διοργάνωσης, η Real, γνώριζε από την αρχή πως θα είχε δύσκολο έργο στο Μόναχο. Ωστόσο, ο Ramos με 2 κεφαλιές έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Αυτός και ο Ronaldo σκόραραν από 2 φορές και η Real, σκόρπισε με 0-4 την Bayern, κατακτώντας μετέπειτα το «10ο».

Εσύ ποιο άλλο από αυτά τα γκολ πιστεύεις πως είναι το πιο σημαντικό στην καριέρα του Ισπανού αμυντικού;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending