Μάθε για την επίσκεψη Καθηγητή Ρομποτικής από το Middlesex University!

Η Global Εducation είχε προσκαλέσει τον καθηγητή και Υπεύθυνο Προγραμμάτων Ρομποτικής κ. Nick Weldin από το πανεπιστήμιο του Middlesex για να οργανώσει και παρουσιάσει βιωματικά εργαστήρια Ρομποτικής, κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής έκθεσης «Εκπαίδευση και Eπαγγέλματα» που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, 10:00 π.μ. – 8:30 μ.μ. στην Κρατική Έκθεση.

Mέσα στα πλαίσια της επίσκεψής του θα πήγαινε διάφορα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία για να ενημερώσει τους μαθητές για τον νέο αυτό κλάδο και τις προοπτικές του. Θα τους παρουσίαζε επίσης τις διάφορες εφαρμογές ρομποτικής σε διάφορους κλάδους σπουδών του πανεπιστημίου.

Όσοι επιθυμούν μια προσωπική συνάντηση με τον καθηγητή Νick Weldin μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία της Global Education (22 Σινά, Μπλοκ Β, Γραφείο 003, 2406 Έγκωμη, Λευκωσία) τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα 4:00 μ.μ. – 5:30 μ.μ. μετά από διευθετημένο ραντεβού.

Το Middlesex University είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια της Βρετανίας που προσφέρει σπουδές Rομποτικής σε προπτυχιακό αλλά και μεταπτυχιακό πτυχίο.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευθέτηση ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Global Education στο 22 780250 ή 22785022.