fbpx

5+1 Κύπριοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους πριν το «επόμενο βήμα» στη σχέση τους!

Οι σχέσεις -όλων των ειδών- είναι μια μεγάλη «κουβέντα» για τον κάθε άνθρωπο (όση διάρκεια κι αν είχαν).

Αυτός ήταν και ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους αυτό το άρθρο «έφκαλεν μου την ψυσσιή» ώσπου να το γράψω (!), αφού όσοι ρωτούσα ήθελαν να κρατήσουν τις σκέψεις τους (για τις ερωτικές τους σχέσεις) για τον εαυτό τους.

Κρίμα δεν είναι όμως; Γι’ αυτό εγώ δεν τα έβαλα κάτω, και παρά τις δυσκολίες… βρήκα 6 Κύπριους & Κύπριες που μοιράστηκαν μαζί μας –ανώνυμα φυσικά– τις σκέψεις τους πριν κάνουν το επόμενο βήμα… στη σχέση τους!

Δες πιο κάτω όσα σκέφτηκαν:

1
Κοπέλα, 21 ετών

Freepik.com

«Σίουρα ήμουν αγχωμένη γιατί (το ερωτικό κομμάτι) εν κάτι πολλά σημαντικό σε μια σχέση… Έτρεμα που το άγχος μου, αλλά που την άλλη ήμουν ταυτόχρονα τζιαι πολλά χαρούμενη γιατί ήξερα ότι ήταν το «σωστό» άτομο τζιαι έτσι εν με ένοιαζε τίποτε άλλο!»

2
Κοπέλα, 19 ετών

Freepik.com

«Κοίταξε, σίγουρα δεν είναι κάτι που περιμένεις. Που τη μια, νιώθεις τζιείνες τες πεταλλουδούες που λαλούν, αλλά τζιαι που την άλλη τζιείνο το άγχος που δένει το στομάχι σου 1000 κόμπους, σαν να τζιαι εν να… πνίξει τες κακομάζαλες τες πεταλλουδούες. Αλλά όταν είσαι σίγουρη για το άτομο που είναι δίπλα σου, εγώ πιστεύκω ότι δεν το μετανιώνεις λεπτό!»

3
Άντρας, 21 ετών

Freepik.com

«Είχα τα ούλλα κανονισμένα που πριν. Ήταν η επέτειος μας – ένα χρόνο μαζί τζιαι αγχώνουμουν πολλά, ήθελα να εν ούλλα τέλεια για να της αρέσει! Πρώτα εσκέφτηκα να πάμε να φάμε κάπου ρομαντικά -φυσικά- τζιαι μετά να πάμε στο σπίτι μου. Είχα στολίσει που πριν με ροδοπέταλα τζιαι κεράκια (κλασικά πράματα), όμως αγχώνουμουν να μεν πάρει τίποτε… φωτιά ώσπου να πάω να τη φέρω που το αυτοκίνητο (άφηκα την να περιμένει κανένα 10λεπτο για να πάω να ανάψω τα κεριά). Φυσικά είχα τζιαι το άγχος να μεν έρτει κανένας (μάνα, αρφός, θκειός, κ.λπ) τζιαι να μας «πιάσει»… Α επίσης εφοούμουν να μεν μας ακούσουν οι γείτονες!».

4
Κοπέλα, 21 ετών

freepik.com

«Πρώτα εσκέφτηκα αν όντως είμαι έτοιμη να προχωρήσω! Έπειτα, ήθελα να είμαι σίγουρη αν νιώθω έλξη με το άτομο που είμαι τζιαι ένεν απλά ο ενθουσιασμός της αρχής… Τζιαι φυσικά εσκέφτουμουν και πώς θα είναι η πρώτη μου φορά, αν θα μου αρέσει κ.λπ.»

5
Άντρας, 23 ετών

Freepik.com

«Λοιπόν, θα σου πω τις σκέψεις μου για την πρώτη φορά που επροχώρησα σε αυτό το βήμα… Φυσικά τζιαι είχα άγχος, γιατί ήταν η πρώτη μου φορά τζιαι εμένα τζιαι της κορούας μου, οπόταν ήθελα να ήταν ωραίο τζιαι για τους δύο μας. Είχα λλίο την έννοια άμπα τζιαι εβιαστήκαμε αλλά εθέλαμε το τζιαι οι δύο, έτσι άφηκα το άγχος τζιαι τις σκέψεις πίσω τζιαι απλά έκαμα το!»

6
Κοπέλα, 22 ετών

Freepik.com

«Σκέφτηκα ότι ήταν κάτι το οποίο ήθελα να ζήσω, κυρίως επειδή ήταν μια ανάγκη, που είναι λογικό να έχεις. Ναι μεν είχα τις ανασφάλειες μου, γιατί ήταν κάτι που θα έκανα για πρώτη φορά, φοβόμουν τον σωματικό πόνο. Δεν εσκέφτηκα όμως ούτε στιγμή ότι αυτή η πράξη θα είναι αυτή που θα με δέσει συναισθηματικά με τον σύντροφο μου. Ήξερα πως ήταν όλα τα άλλα που ζούσαμε που θα μας έδεναν συναισθηματικά! Η πράξη αυτή θα ήταν απλά η ολοκλήρωση των ήδη υπάρχοντων συναισθημάτων»

Εσύ με ποιον/α ταυτίστηκες; Γράψε μας σε σχόλιο τις δικές σου σκέψεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending