fbpx

Μάθε γιατί πρέπει να παρευρεθείς στο Cyprus Career Expo 2019!

To Cyprus Career Expo είναι η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση σταδιοδρομίας και απασχόλησης που διοργανώθηκε ποτέ στην Κύπρο και θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στις 2-3 Μαρτίου 2019.

Για ακόμη μια χρονιά θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσεις τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Κύπρο, να ερευνήσεις θέσεις εργασίας, να συμμετέχεις σε συνεντεύξεις, και να λάβεις μέρος σε ενδιαφέροντα σεμινάρια!

Οι μεγαλύτεροι εργοδότες στην Κύπρο θα είναι παρόντες στο Cyprus Career Expo με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και προσωπικό, με πληροφορίες για τις επιχειρήσεις τους και ευκαιρίες απασχόλησης.

Δες πιο κάτω, γιατί πρέπει να παρευρεθείς στο Cyprus Career Expo 2019!

1
Τα σεμινάρια θα σου προσφέρουν πολλές γνώσεις!

Εκτός από μια μεγάλη αίθουσα εκθέσεων, το Cyprus Career Expo θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, σεμινάρια και ομάδες συζήτησης με Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού και σημαντικά στελέχη εταιρειών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Εκεί, θα μπορείς να ενημερωθείς για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, να μάθεις καινούριες τεχνικές και να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις για πολλούς επαγγελματικούς τομείς από υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων οργανισμών στην Κύπρο.

Δες αναλυτικά όλο το πρόγραμμα με τα σεμινάρια & workshops εδώ και κράτησε τη θέση σου!

2
Οι μεγαλύτεροι εργοδότες θα είναι εκεί!

Υψηλόβαθμα στελέχη όπως ειδικοί στον τομέα του HR και διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού θα εκπροσωπούν τους κορυφαίους εργοδότες στην Κύπρο και θα μπορέσεις να τους συναντήσεις!

Θα δεις ποιες είναι οι απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να έχει ένας υποψήφιος για μια θέση εργασίας στον οργανισμό τους και αν βρίσκονται σε διαδικασία πρόσληψης προσωπικού. Επιπλέον, κάποιοι εργοδότες θα πραγματοποιούν συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας στον χώρο του Expo.

Δες εδώ όλους τους εργοδότες που θα συμμετέχουν στο Cyprus Career Expo 2019!

3
Λάβε μέρος στις «Ημέρες Επιχειρηματικότητας»

Το Cyprus Career Expo 2019 θα διοργανώσει τις «Ημέρες Επιχειρηματικότητας». Οι «Ημέρες Επιχειρηματικότητας» είναι κάποιες εκπαιδευτικές επισκέψεις για επιλεγμένους φοιτητές, απόφοιτους πανεπιστημίων και νέους ηλικίας 18-30 ετών, σε μεγάλους οργανισμούς στην Κύπρο.

Σκοπός τους είναι να σου επιτρέψουν να εξοικειωθείς με τον εργασιακό χώρο, την κουλτούρα και την εσωτερική λειτουργία αξιόλογων επιχειρήσεων, καθώς και να σου παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση και εργασιακή απασχόληση.

Αν επιλεγείς, τότε θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις επιχειρήσεις εκ των έσω και να συναντήσεις ανώτερα στελέχη. Επίσης, θα δεις από πρώτο χέρι πώς λειτουργούν τα διάφορα τμήματα της εταιρείας και θα μάθεις από τους Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού τις διαδικασίες επιλογής και τα προσόντα που αναζητά κάθε εταιρεία από τα μελλοντικά στελέχη της.

Πάτα εδώ για να μάθεις ότι χρειάζεσαι για τις «Ημέρες Επιχειρηματικότητας» και να κάνεις την αίτησή σου!

Όπως διάβασες πιο πάνω, το Cyprus Career Expo μπορεί να σε βοηθήσει να αναπτύξεις κάποιες δεξιότητες που θα είναι καθοριστικές στην επαγγελματική σου καριέρα. Επίσης, μη χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τους μεγαλύτερους εργοδότες αλλά και την ευκαιρία που λίγοι έχουν, να λάβεις μέρος στις «Ημέρες Επιχειρηματικότητας».

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending