fbpx

Οι 5 πιο σπαστικές συνήθειες των φίλων μας όποτε μας στέλνουν μήνυμα!

Τα μηνύματα στο κινητό, καλώς ή κακώς, έχουν γίνει μέρος της ζωής μας, αφού είτε είμαστε στο πανεπιστήμιο, είτε σπίτι, δουλειά, γυμναστήριο ή αλλού γενικότερα, στέλνουμε μηνύματα.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που η ανταλλαγή μηνυμάτων από φίλους δεν είναι και τόσο ευχάριστη, αφού όσο κι αν τους αγαπάμε, καταλήγουν να ακολουθούν κάποιες συνήθειες “πιο σπαστικές“!

Ποιες είναι όμως οι 5 πιο σπαστικές συνήθειες των φίλων μας όταν μας στέλνουν μήνυμα;

1
Το “Στέλνουμε ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ να Γεμώνει η Μνήμη”

Όλοι ξέρουμε ότι από τις πιο σπαστικές συνήθειες μηνυμάτων είναι όταν δεν πρόλαβες να απαντήσεις σε μήνυμα φίλου, και ανοίγοντας το κινητό σου, έχεις μια σειρά από  διαφορετικά μηνύματα από το ίδιο άτομο, κάποια τεράστια, “εκθέσεις”, και 5-6 missed calls μέχρι να του/της απαντήσεις.

Μέσα σε όλα αυτά, αρχίζεις να ανησυχείς ώσπου να καταλάβεις ότι ο φίλος/η σου είναι απλά αθκιασερός/ή και δεν έπαθε κάτι (εκτός από μια mini κρίση πανικού, ή πιάσιμο στο σσιέρι, πάτα-πάτα τόσα ερωτηματικά!).

O ανυπόμονος φίλος/η δεν καταλαβαίνει ότι αν είχες δει αυτά τα μηνύματα, θα απαντούσες από τα πρώτο κιόλας.

Εκνευριστικότατο επίσης, που και να θέλεις, δεν μπορείς να απαντήσεις άμεσα και απελπίζεσαι αφού μόλις βρεις ευκαιρία να γράψεις πίσω, πρέπει να τα αλλάξεις όλα στα μισά, γιατί συνεχίζει να σου γράφει και να ρωτά καινούρια πράγματα.

2
Το “Πιάσ’με Πίσω”

Σε όλους έχει τύχει λίγο-πολύ να πάρουμε μηνύματα του τύπου “Πάρε με τηλέφωνο μετά” ή Call Me Back από φίλους. Αλλά ο φίλος/η που επιμένει να σου στέλνει “πιάσ’ με πίσω” κάθε φορά, δημιουργεί την εύλογη απορία:

“Γιατί εν με πιάνει τζιαι μια φορά απευθείας τηλέφωνο, αφού εν να δω την αναπάντηση στο κινητό ούτως ή άλλως;”.

Αν ξέρεις από την άλλη ότι το θέμα είναι πάντα οικονομικό, διερωτάσαι: “γιατί νομίζει είμαι ο Ωνάσης τζιαι θέλω να χρεώνουμαι εγώ;!”.

Το πιο αστείο βέβαια είναι που μόλις πιάσεις πίσω πολλές φορές δεν απαντούν τζιαι συνεχίζει το ίδιο μοτίβο όλη μέρα… Ή παραπονιούνται ότι άργησες να τους πιάσεις τζιαι εξίασες τους!

3
Η χρήση oύλλων των Κοινωνικών Δίκτυων

Έμεινε κανένας τόπος να μου στείλει;! Και έχουμε και κάποιους πιο “εξελιγμένους” φίλους που είναι ένα βήμα μπροστά που ‘σένα (ή έτσι νομίζουν), και στέλνουν σου το ίδιο μήνυμα σε όλα τα chats που μπορεί να έχουν παρουσία.

Όσο πιο κοντά σου είναι, τόσο πιο δύσκολο να του ξεφύγεις από κάποιο μέρος, αφού γνωρίζει ότι μόλις εξανακατέβασες τζιαι το… Skype για να σε καλεί η θεία σου που τον Καναδά!

Αξίζει να πούμε βέβαια ότι δημιουργείται ένα μπάχαλο, αφού π.χ. απάντησες στο μήνυμα τους μέσω Facebook, τζιαι καρτερά ακόμα, αφού τσσιακκάρει μόνο το Viber τζιαι νομίζει ότι θα απαντήσεις ακόμα!

4
Τα πασανάκατα μηνύματα

Ακόμη ένα σπαστικό συνήθειο είναι τα συνεχόμενα μηνύματα περί ανέμων και υδάτων, δηλαδή χωρίς συγκεκριμένη σύνδεση μεταξύ τους ή ροή θέματος.

Ξεκινά ο παρέας για το πώς πάει η δουλειά στο πρώτο μήνυμα, συνεχίζει με ένα link-άρθρο πώς να βρίσκεις φτηνά αεροπορικά εισητήρια, και μετά ακόμα 1 αστείο βίντεο με 2 cute καττούθκια, που κάθουνται να τους κάμουν μπάνιο… (ίνταλως γίνεται να θωρείς κάττο μαζί με νερό;).

Ομολογουμένως, εν ωραία τούτα ούλλα, τζιαι εν γλυκούθκια τα καττούθκια, αλλά πού εν τωρά το μήνυμα-απάντηση για τζιείν’ τη δουλειά που τον/την ερώτησες;

5
Το “Όχι τόσο Επείγον”, Επείγον μήνυμα!

Και τέλος, έχουμε τον φίλο/η που πάντα σε κοψοχολιάζει ότι έχει κάτι σοβαρό να σου πει, τύπου “PLEASE απάντα μόλις το δεις, εν επείγον!“, για να σου πει μόλις απαντήσεις για την… κράτηση που έκαμε το Σάββατο!

Εντάξει δεν λέω, θέλουμε να είμαστε σίγουροι αν θα είναι καλός ο τόπος που θα πάμε Σάββατο νύχτα, αλλά σαν να τζιαι εχάσαμε λλίον την αίσθηση του επείγοντος;

Τζιαι όι τίποτε άλλο, παθαίνει μετά σαν τον ψεύτη τον βοσκό, που αν σε θέλει για κάτι όντως σοβαρό, εν τον πιστεύκεις!

Εσένα τι σου κάμνουν κάθε φορά οι δικοί σου φίλοι με τα μηνύματα τζιαι νευριάζεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending