5 λόγοι που το sKash είναι απαραίτητο για κάθε φοιτητή!

Evie Economidou
Lead Editor & Media Supervisor at StudentLife

Τον τελευταίο καιρό, λογικά θα ακούς συχνά για το sKash. Ίσως το χρησιμοποιείς κιόλας στην καθημερινότητά σου. Ειδικά για ένα φοιτητή, είναι το must-have mobile app!

Αν πάλι αναρωτιέσαι τι είναι το sKash, να σε ενημερώσουμε πως είναι το πρώτο mobile wallet app στην Κύπρο που διευκολύνει καθημερινά όποιον το χρησιμοποιεί. Ουσιαστικά, είναι ένα πρωτότυπο και αξιόπιστο app, που έχει σκοπό να κάνει τις καθημερινές συναλλαγές σου όσο πιο απλές γίνεται!

Μάθε πιο κάτω γιατί το sKash είναι τόσο χρήσιμο για κάθε φοιτητή και νέο: 

1Στέλνεις και λαμβάνεις χρήματα σε από φίλους χωρίς χρέωση

Όσοι φοιτητές το χρησιμοποιούν, βρήκαν την ευκολία τους γιατί δεν χρειάζεται πλέον να αγχώνονται αν θα χρωστούν ή αν θα έχουν να παίρνουν λεφτά από τους φίλους τους. Αν πληρώσεις κάποιος άλλος τον καφέ, το ποτό ή  το φαγητό σου, μπορείς πολύ εύκολα να του στείλεις εκείνη τη στιγμή τα χρήματα μέσω sKash.

Πώς γίνεται; Απλά επιλέγεις σε ποιον αριθμό τηλεφώνου θέλεις να στείλεις το συγκεκριμένο ποσό. Αντίστοιχα, αν πληρώσεις εσύ μπορείς να λάβεις χρήματα από κάποιον της παρέας σου!

Πώς να βάλω χρήματα μέσα στον sKash λογαριασμό μου;” – Μπορείς να συνδέσεις τον λογαριασμό σου με την πιστωτική σου κάρτα και να κάνεις top-up ανά πάσα στιγμή!

2Πληρώνεις με τον πιο απλό τρόπο

Κάνε εικόνα: Αποφασίζεις να πας για καφέ στο Mikel Coffee Company ή στο Costa Coffee. Κάνεις την παραγγελία σου και έρχεται η στιγμή να πληρώσεις. 

Χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάρτες ή μετρητά, βγάζεις το κινητό σου, επιλέγεις το “QR Code” σου και ο υπάλληλος σκανάρει τον κωδικό σου. Η πληρωμή σου έχει γίνει με επιτυχία!

Αν πάλι θες να κάνεις topup του κινητού σου ή να πληρώσεις λογαριασμούς κοινής ωφελείας, όπως νερό, μπορείς να το κάνεις μέσω του sKash! 

3Μαζεύεις πόντους και τους εξαργυρώνεις

Σκέψου πως κάθε μέρα που κάνεις συναλλαγές με φίλους ή πληρώνεις στα αγαπημένα σου στέκια που δέχονται πληρωμές με sKash! Με κάθε σου κίνηση κερδίζεις sKash Points, τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις σε επιλεγμένα στέκια που συνεχώς αυξάνονται!

“Πώς εξαργυρώνεις τους πόντους σου;” – Είσαι στο ταμείο, επιλέγεις “Use my sKash Points“, και σκανάρεις τον QR Code σου. Τόσο απλά!

Για παράδειγμα στα Costa Coffee, 2 sKash Points ισοδυναμούν με €1. Άρα, αν θες να πάρεις έναν καφέ που κοστίζει €4, μπορείς απλά να εξαργυρώσεις 8 sKash Points και θα τον πάρεις εντελώς δωρεάν!

4Κάνεις αναλήψεις μετρητών πανεύκολα

Αν θέλεις να κάνεις ανάληψη μετρητών από το sKash, μπορείς να το κάνεις από οποιαδήποτε ATM της AstroBank (και σε ακόμη 300+ σημεία ΑΤΜ), χωρίς τη χρήση κάρτας. Το app θα σου δώσει έναν μοναδικό κωδικό, τον οποίο απλά πρέπει να πληκτρολογήσεις στην ATM.

Αν πάλι έχεις συνδέσει το sKash με την πιστωτική κάρτα σου, τότε απλά μπορείς να μεταφέρεις το ποσό που θες από το app στην κάρτα και να κάνεις ανάληψη από την τράπεζα που εσύ προτιμάς!

5Παίρνεις αυτόματα €5 μόλις το κατεβάσεις!

Αν κατεβάσεις το sKash μέσω του StudentLife, παίρνεις αυτόματα €5! Δηλαδή σου κερνάμε τον πρώτο καφέ (και κάτι παραπάνω) που θα πληρώσεις μέσω του app! Τι άλλο θες για να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς;!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: κατεβάζεις δωρεάν το app, κάνεις εγγραφή και μπαίνουν αυτόματα €5 στον λογαριασμό σου για να αρχίσεις να κάνεις συναλλαγές!

Πώς σου φαίνεται το πρώτο mobile wallet app στην Κύπρο;