fbpx

Τι θα γινόταν αν πραγματοποιούσαμε τα βραβεία Oscars… στην Κύπρο;

Μέσα στα τόσα μεγάλα events που θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε στην Κύπρο όπως ο διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision, εσκεφτήκαμε πώς θα έμοιαζε το σκηνικό, αν φιλοξενούσαμε και τα βραβεία Oscars.

Τζιαι μόλις εδιάβασες τούτο το πράμα, σίουρα ήρταν σου διάφορα highlights της βραδιάς στο μυαλό. Εμείς τα κάνουμε για ‘σένα πραγματικότητα!

Δες πιο κάτω τι θα μπορούσε να γίνει:

1
Παρουσιαστές

Οι παρουσιαστές για τα (κυπριακά) βραβεία Oscars, δεν θα μπορούσαν να ήταν άλλοι από την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Τάσο Τρύφωνος!

Η Χριστιάνα είναι το σίγουρο μαγικό χαρτάκι σε αυτού του είδους λαμπρά γεγονότα. Ο Τάσος, με την πολυετή εμπειρία του σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τη σοβαρότητα που προβάλλει στο κοινό, εξαιτίας του “Αδύναμου Κρίκου” νομίζω παγκόσμια θα καταταγόμασταν ως ο “Δυνατός Κρίκος” στα παγκόσμια δεδομένα.

Έτσι ταλέντα εν πρέπει να πηαίνουν χαμένα!

2
Τοποθεσία

Έχουμε τα κλασικά 3 μεγάλα κέντρα στην Κύπρο και ένα γήπεδο. Σε περίπτωση που τα βραβεία πέσουν σε μέρα που έχει μεγάλους ποδοσφαιρικούς αγώνες, θα είναι πρόβλημα το Γ.Σ.Π.

Τα υπόλοιπα ξέρουμε ούλλοι ποια είναι: Monte Caputo, Pavilion και Trikkis Palace. Αλλά μην είσαι προκατειλημμένος. Με την κατάλληλη διακόσμηση και φροντίδα του χώρου, θα γίνουν όλα εξαιρετικά με μια νύχτα… κούκλα!

3
Χορηγοί Βραβείων

Ίσως πρόσεξες πως εδώ και λίγα χρόνια, στις περισσότερες εκδηλώσεις με βραβεία υπάρχουν και οι χορηγοί με το βραβείο να παίρνει το όνομά τους. Τι εννοούμε;

Φαντάστου να κερδίζει η Αντζελίνα Τζολί βραβείο και να εκφωνίζει ο παρουσιαστής: “Και το βραβείο Όσκαρ Χαραλαμπίδης Κρίστης καλύτερου γυναικείου ρόλου σε δραματική ταινία παίρνει η… Αντζελίνα Τζολί.” Όι, απλά φαντάστου το!

4
Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα

Πώς θα μπορούσαμε να αφήσουμε πίσω το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα ανοίγει την βραδιά; Θα πραγματοποιείται στο ενδιάμεσο και θα την κλείνει.

Φυσικά, θα ανοίγει το πρόγραμμα η γνωστή σε όλους πλέον, εκρηκτική και σέξι Ελένη Φουρέιρα με το FUEGO βάζοντας… FUEGO στα μάθκια των εκατοντάδων παρευρισκομένων.

Σίγουρα δεν θα λείπει η δική μας Άννα Βίσση τραγουδώντας το “Αγάπη είναι ο ιδρώτας στο μπλουζάκι σου, τα σχισμένα τα τσιγάρα στο τασάκι σου, η σκόνη στα παπούτσια που φοράς, τα κομμένα νύχια που πετάς”. 

Και επειδή ως Κυπραίοι είμαστε υπερήφανοι για τον πολιτισμό και την παράδοσή μας, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συντελείται από:

  • τη σχολή χορού “Καροτσέρι” με παραδοσιακούς Κυπριακούς χορούς,
  • τον Πολιτιστικό Όμιλο Πάνω Λευκάρων με Ελληνικούς Παραδοσιακούς χορούς,
  • τον κύριο Μιχάλη Ττερλικκά να τραγουδά “τρεις ελιές τζιαι μια ντομάτα, αγαπώ μια μαυρομμάτα, τρεις ελιές τζιαι ένα πιπέρι, αγαπώ την τζιαι εν το ξέρει” και
  • τον κύριο Μιχάλη Βιολάρη να απαγγέλει καταπληκτικά τσιαττιστά.

Θα ήταν ωραία ιδέα να είχαμε και ένα demonstration με τα βήματα παρασκευής χαλλουμιού, ή σσιουσσιούκκου.

5
Μεζέδες

Εν στην Κύπρο που ζιούμε. Αν δεν έσσιει στα βραβεία Όσκαρ λαχταριστά μεζεδάκια, πού θα εβάλλαμεν;

Ωραίο χαλλουμούι, κκιοφτέδες, σουβλάκια, πατάτες οφτές, φυσικά βραστό ψωμί, λλία κουπέπια, κολοκούθκια με τα αφκά, μια χωριάτικη σαλάτα τζιαι τασσιή να βουττούν το ψωμί.

Εσύ τι άλλο θα πρόσθετες στην λαμπερή βραδιά των Όσκαρς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending