fbpx

5 Κύπριοι bartenders μας είπαν τις πιο παράξενες εμπειρίες τους!

Στις μέρες μας, αν δεν φκεις τζιαι λλίο να ξεσκάσεις που την καθημερινότητα σου, εν τζιαι επιβιώνεις. Στην περίπτωση που πάμε να πιούμε το ποτούι μας, να χαλαρώσουμε τζιαι κάποιοι εν πίσω που το bar για να μας το ετοιμάσουν, εσκεφτήκαμε ποττέ πόση δύναμη τζιαι αντοχές έχουν κάθε νύχτα; Τζιαι πόσους σαν εμάς εξυπηρετούν;

Αρκετοί θεωρούν τούτα τα παιθκιά της νύχτας ως τα “κακά παιθκιά“! Εγώ εν να σας πω ότι εν τα καλύτερα! Εν λαλώ πως σκορσάρουνται πάντα στη δουλειά τζιαι ούτε πως κάποια που τζιείνα ένεν λλίο άτακτα, αλλά είδαν πολλούς πελλούς να έρκουνται στο bar τους!

Έχουν να μοιραστούν εμπειρίες που σε κρατούν σε αγωνία, “love stories” ή που εν μπορείς να σταματήσεις να γελάς τζιαι που διερωτάσαι “πού ζούμε τέλος πάντων;!”

Ρωτήσαμε λοιπόν 5 barmen & barwomen της Κύπρου να μας πουν τις εμπειρίες που τους έμειναν αξέχαστες!

1
Γυναίκα, 22 ετών

  • «Είχα μια παρέα με κοπελούθκια στο bar μου, έπιασα την παραγγελία τους, έκαμα τα ποτά τους τζιαι έδωκα τους τα. Μετά ερώτησα τους αν ήθελαν κάτι άλλο, τζιαι γυρίζει ο ένας τζιαι λαλεί μου: “Εσένα στο ποτήρι“. Απαντώ του τζιαι εγώ πίσω: “Πώς με θέλεις; Σε ψηλό ή σε χαμήλο;“»

Υ.Γ: Φίλε, με έτσι καμάκι, εν θα έβρεις ποττέ γυναίκα! ????

2
Άντρας, 25 ετών

  • «Είχα τζιαμέ στο bar μου μια γυναίκα, εξυπηρέτησα την κανονικά κτλ, τζιαι σε κάποια φάση λαλεί μου: “Μπορείς να με πάρεις σπίτι πόψε;”. Εν της απάντησα, έπαιξα λλίο πελλό… Εκόντεφκε η ώρα να κλείσουμε (σημείωσε ότι τζιείνη ήταν ούλλη νύχτα τζιαμέ δεν έφυεν λεπτό τζιαι εν ήξερα τι να κάμω). Λλίο πριν κλείσει το μαγαζί, εφκήκα που την πίσω πόρτα ΚΥΡΙΟΣ! Έφυα, επήα έσσω μου, ούτε την είδα ξανά τζιαι ούτε θέλω!»

3
Άντρας, 22 ετών

  • «Μια νύχτα τζιαμέ στο bar μου, έρκεται ένας πελάτης, πιάνω την παραγγελία του, κάμνω το ποτό του τζιαι παίρνω του το. Είπα του την τιμή τζιαι έμεινε τζιαι εθώρε με, με ένα βλέμμα πολλά περίεργο, σαμπώς τζιαι εζήτησα του να μου δώκει εκατομμύρια. Πληρώνει με κανονικά μετά που το δολοφονικό βλέμμα, τζιαι που τζιείνη την ώρα, ώσπου να φύει, έκαμνε μου παράπονα… Όι για την ποσότητα, όι ότι εν του άρεσκεν… Στην πολλή την ώρα αναγκάστηκα να του κάμω ξανά ποτό, αφού ήπιε ήδη το μισό

Υ.Γ:  Τα ριάλια ριάλια τζιαι πούντα! ????

4
Γυναίκα, 21 ετών

  • «Εν θα ξιάσω τη φορά που ήρτεν ένας άντρας πελάτης τζιαι λαλεί μου: “Θέλω ένα gin and tonic χωρίς tonic!”. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι περιπαίζει με, αλλά άμαν του το έκαμα, είπεν μου τζιαι ευχαριστώ!»

5
Άντρας, 23 ετών

  • «Εδούλεφκα Αγγλία τότε, επήα να πιάσω μια μπουκάλα vodka τζιαι έσπασεν μες στα σσιέρκα μου. Σημείωσε πως έλουσα με vodka 10 άτομα που ήταν μπροστά μου. Απλά εγύρεφκα τρύπα να χωστώ!»

Υ.Γ: Oops!!! ????

Ποια εμπειρία σου φάνηκε πιο παράξενη; Γράψε σε σχόλιο την αγαπημένη σου, ή πες μας τη δική σου περιπέτεια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending