Παιδιά των ’90s… ενωθείτε! Επιστρέφει το μεγαλύτερο ’90s theme party!

Andreas Haris
Social Media & Community

Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Mix FM επιστρέφει με το αγαπημένο μας 90s party στην καρδιά της Λευκωσίας. I love the 90s with Dino G! Ένα πάρτυ που μας καλεί να θυμηθούμε αλλά και να ανακαλύψουμε ξανά τη δεκαετία που καθιέρωσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής…

Το Σάββατο 6 Απριλίου, ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με τη μηχανή του χρόνου, σε όλα όσα ζήσαμε, αγαπήσαμε και χορέψαμε! Από τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, τα μουσικά hits, την περιορισμένη τεχνολογία και φυσικά τη μόδα..

Με props, γλυκά και άλλα memorabilia, το Residence by Occhio μετατρέπεται σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από τα 90s, ενώ το dance floor θα γεμίσει και πάλι από «επίδοξους» χορευτές που θα τα δώσουν όλα στο ρυθμό του “Baby one more time”, “Macarena” και “Gettin’ Jiggy with it”.

I love the 90s with Dino G! Ένα πάρτι που μας πάει πίσω στην εποχή των Βaywatch, Titanic, Pulp Fiction, Forrest Gump, Sixth Sense, Home Alone αλλά και στα θρυλικά bands: Backstreet Boys, Nsync, Spice Girls, TLC, Nirvana και R.E.M.

Για άλλη μια χρονιά ο Dino G θα σας οδηγήσει σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι στο παρελθόν, από το 1990 μέχρι και το 2003, συνοδευόμενος από τον Veejay Steel, με τα πιο Iconic βίντεο της εποχής.

Μix FM’s I Love The 90s with Dino G – Vol.8

Πότε; Σάββατο 6 Απριλίου 2019.
Πού; Residence by Occhio
Τι ώρα; Έναρξη στις 10.30 το βράδυ.
Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 31 00 31.

Xoρηγοί: Stoli and Marlene Apples
Yποστηρικτής: Kemanes Print Shop
Διοργανωτής: Mix FM