fbpx

5+1 λόγοι για να γίνει το Samsung Galaxy S10 το νέο σου smartphone!

Στον γρήγορα αναπτυσσόμενο κόσμο των smartphones, λίγες εταιρείες κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι για τόσο μεγάλο διάστημα όπως η Samsung. Πριν από 9 χρόνια και συγκεκριμένα το 2010, η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S.

Πριν μερικές βδομάδες, η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καινούριου flagship μοντέλου της, του Samsung Galaxy S10. Με αυτή την “εορταστική” έκδοση, η Samsung θέλει να δείξει ότι το Galaxy S10 είναι κάτι “πέρα από αυτόν τον κόσμο”!

Με πολλές καινοτομίες στον σχεδιασμό αλλά και στα features της συσκευής, το S10 είναι ένα must-have smartphone. Bρες το νέο Samsung Galaxy S10 στην Bionic Electronics και παράγγειλέ το πρώτος ΕΔΩ!

Εμείς ψάξαμε και σου παρουσιάζουμε 5+1 λόγους για να κάνεις το S10 δικό σου!

1
Οθόνη

Από την πρώτη ματιά που θα ρίξεις στο S10, θα καταλάβεις ότι υπάρχουν αρκετές αναβαθμίσεις. Το μέγεθος της πρωτοποριακής curved οθόνης του S10 είναι 6,1”. Αυτό σημαίνει ότι αυξήθηκε κατά 0,3″ από το προηγούμενο μοντέλο.

Η ανάλυση της οθόνης βρίσκεται στα 1440×3040 pixels και 550 pixel density. Αυτό θα σου δίνει μια λεπτομερή ανάλυση για να βλέπεις υψηλής ευκρίνειας videos, να παίζεις παιχνίδια, να κάνεις browsing στο Internet και να περνάς το χρόνο σου στα social media!

2
Επεξεργαστής

Αν και ο επεξεργαστής δεν είναι κάτι που φαίνεται, θα δεις αμέσως τη διαφορά μόλις πάρεις στα χέρια σου το S10. Με τον chipset Exynos 9820 και τους 2 οκταπύρηνους επεξεργαστές, το Galaxy S10 είναι 20% πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του.

Μαζί με την αναβάθμιση του επεξεργαστή ήρθε και η αναβάθμιση στην RAM, που από 4GB στο S9 ανέβηκε στα 8GB στο S10! Έτσι, δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για τα πολλά προγράμματα που έχεις ανοιχτά, αφού το S10 μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου!

3
Camera

Δίνεις ιδιαίτερε έμφαση στις φωτογραφίες που βγάζει ένα smartphone; Το Galaxy S10 σε έχει καλυμμένο και σε αυτόν τον τομέα. Με 3(!) κάμερες των 12MP, 12MP και 16MP στο πίσω μέρος της συσκευής και 1 των 10MP στο μπροστινό μέρος, δεν θα ανησυχείς για φωτογραφίες χαμηλής ποιότητας.

Οι κάμερες διαθέτουν όλα τα απαραίτητα όπως auto-focus και HDR video recording στα 30fps. Γι’ αυτό λοιπόν, θα μπορείς να απαθανατίσεις το πανέμορφο τοπίο μπροστά σου αλλά και τις στιγμές με φίλους και ανθρώπους που αγαπάς.

Δες τις τιμές και παράγγειλε το Samsung Galaxy S10 από την Bionic Electronics!

4
Σχεδιασμός

Αν και σχετικά μεγάλο σε μέγεθος, το S10 έχει ένα πολύ κομψό αλλά και παράλληλα εργονομικό σχεδιασμό. Η οθόνη καλύπτει σχεδόν όλη την μπροστινή επιφάνεια (88%) για πιο άνετη χρήση.

Τα κουμπιά για το κλείδωμα και το volume βρίσκονται στα πλάγια της συσκευής, δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα. Το πάχος του Galaxy S10 είναι μόλις 0,31″ και το βάρος του είναι 157 γραμμάρια. Μπορείς να διαλέξεις το δικό σου Galaxy S10, μέσα από μια πληθώρα χρωμάτων σε εντυπωσιακές Prism αποχρώσεις.

5
WOW Features!

Το Galaxy S10 έρχεται επίσης με κάποια cool features που πρέπει να δοκιμάσεις! To πρωτοποριακό Wireless Powershare σου δίνει τη δυνατότητα να φορτίζεις wireless άλλα Samsung smartphones, Galaxy watch & Galaxy Buds.

Όσο για την οθόνη, ξεκλειδώνει με ένα άγγιγμα μέσω του Ultrasonic Fingerprint, προσφέροντας ασφάλεια και ταχύτητα στο smartphone! Επίσης, με το Wi-Fi 6 που διαθέτει το Galaxy S10 θα έχεις τη δυνατότητα να σερφάρεις πολύ πιο γρήγορα – με ταχύτητες έως και 2.0Gbps!

6
Διάφορα Editions

Αν η βασική έκδοση του Galaxy S10 δεν σου είναι αρκετή, τότε μάθε πως η Samsung ετοίμασε και την έκδοση Galaxy S10+, η οποία έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη (6,4″), περισσότερη RAM (8GB και 12GB) και σε CERAMIC version που θα βρεις μόνο στην Bionic.

Από την άλλη, υπάρχει και η έκδοση Galaxy S10E. Πρόκειται για μια πιο απλή έκδοση του S10 που διαθέτει ελαφρώς χαμηλότερα χαρακτηριστικά.

Δες όλα τα μοντέλα και παράγγειλε το Galaxy S10 & S10+ από την Bionic Electronics!

Αν ακόμα να πειστείς, δες το πιο κάτω βίντεο και θα καταλάβεις:

https://youtu.be/ZCfgkIyD9g0

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending