fbpx

5 gaming peripherals που σου προτείνουμε να πάρεις από το Bionic Gaming Week!

Κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του, ξέρει τη σημαντικότητα ενός καλά εξοπλισμένου gaming setup. Το gaming setup σου είναι εξίσου σημαντικό με τα skills σου in-game.

Το κατάλληλο headset θα σε βοηθήσει να ακούσεις και τον παραμικρό ήχο που θα κάνει ο αντίπαλος σου, ενώ ένα καλό mouse και mousepad που θα σε βοηθήσουν στην ακρίβεια των κινήσεων σου. Στο Gaming Week της Bionic μπορείς να βρεις gaming accessories & peripherals με έως και 25% έκπτωση! Δες τα όλα ΕΔΩ!

Εμείς πάντως πήγαμε στo Bionic Gaming Week και σου προτείνουμε:

1
Razer Goliathus Speed Terra Edition Mousepad

To Razer Goliathus Speed Terra Edition δεν είναι ένα απλό mousepad! Είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό ύφασμα τα οποίο προσφέρει μια λεία επιφάνεια χωρίς σχεδόν καθόλου τριβή. Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια με πολλή δράση, τότε το συγκεκριμένο mousepad είναι ιδανικό για ‘σένα, αφού είναι φτιαγμένο για παιχνίδια που απαιτούν συνεχείς κινήσεις.

Στο πίσω μέρος του mousepad υπάρχει ένα υλικό το οποίο «κολλάει» στην επιφάνεια που θα το τοποθετήσεις, για να μην μετακινείται κατά τη διάρκεια ενός έντονου παιχνιδιού! Αγοράζοντας προϊόντα Razer από το Bionic Gaming Week, παίρνεις voucher €5, €10 ή €20 για την επόμενη σου αγορά!

2
Corsair K70 RGB MK.2 Mechanical Gaming Keyboard

To K70 είναι ένα premium gaming keyboard το οποίο είναι φτιαγμένο για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω στα gaming.

Τα κουμπιά από αλουμίνιο πλαίσιο είναι φτιαγμένα με την γερμανική τεχνολογία CHERRY MX, προσφέροντας έτσι άμεση ανταπόκριση με το πάτημά τους. Επίσης, διαθέτουν και φωτισμό σε πολλά χρώματα τον οποίο μπορείς να ρυθμίσεις ανάλογα!

3
Razer Mamba Elite Gaming Mouse

Ένα από τα πιο διάσημα gaming mouse της Razer. To Mamba Elite προσφέρει ότι θέλει ένας gamer: ακρίβεια και εργονομία. Με τον οπτικό σένσορα των 16,000 DPI έχεις 99,4% ακρίβεια στις κινήσεις σου. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 9 προγραμματιζόμενα κουμπιά για να αποθηκεύσεις συγκεκριμένες ενέργειες.

Το Mamba Elite είναι επίσης εξοπλισμένο με την τεχνολογία Razer™ Mechanical Mouse Switches, δίνοντας έτσι διάρκεια ζωής στα κουμπιά μέχρι και 50 εκατομμύρια clicks!

4
Corsair Void Pro RGB Wireless 7.1 Gaming Headset

Το Void Pro Wireless Headset από τη Corsair, με ηχεία που υποστηρίζουν Dolby® Headphone 7.1 surround, μπορεί να σου δώσει λεπτομερή και καθαρό ήχο.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο διαθέτει noise-cancelling λειτουργία για να μπορείς να μιλάς καθαρά με τους teammates σου. Η μπαταρία του Void Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 16 ώρες, για μια απολαυστική εμπειρία gaming.

5
Logitech G703 Wireless Gaming Mouse

Αν είσαι απλός και λιτός gamer τότε το Logitech G703 Wireless Gaming Mouse είναι ιδανικό για ‘σένα. Το G703 διαθέτει 6 προγραμματιζόμενα κουμπιά με ενσωματωμένη μνήμη για να αποθηκεύσεις τις διάφορες ρυθμίσεις σου και ρυθμιζόμενο φωτισμό 16 εκατομμυρίων χρωμάτων για κάθε παιχνίδι και ρύθμιση.

Επιπλέον, το G703 έρχεται με έξτρα βαράκι των 10 γραμμαρίων αν θες περισσότερο βάρος στο gaming mouse σου!

Δες ΕΔΩ όλες τις προσφορές στο Bionic Gaming Week και φτιάξε το ιδανικό gaming setup!

Βρες keyboards, mouse, headsets και άλλα, με έως και 25% έκπτωση!
Take CTRL of your game! #BionicGamingWeekx2.5

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending