fbpx

«Για την Παρέα»: Δες πόσο άλλαξαν τα τελευταία χρόνια τα άτομα της εκπομπής!

Η αγαπημένη σε πολλούς εκπομπή, απαρτίζεται από έναν κύριο παρουσιαστή, ένα συγκρότημα και σε ρόλο έκπληξη μια χαρούμενη γυναίκα.

Σε ένα σκηνικό με τη συμμετοχή του κοινού, ο Νίκος Μουτσινάς, σχολιάζει και σαρκάζει την καθημερινότητα, την επικαιρότητα της τηλεόρασης και των social media μέσα από τον φακό του, όλα όσα σχολιάζει και μια… παρέα.

Έχουν περάσει λίγοι μήνες από το ξεκίνημα της εκπομπής και μέχρι σήμερα “σπάει” τα νούμερα σε τηλεθέαση. Οι αλλαγές είναι εμφανείς στη ζωή των ατόμων της εκπομπής από τότε που πρωτοξεκίνησαν.

Ψάξαμε και βρήκαμε πώς ήταν οι συμμετέχοντες της εκπομπής “Για την Παρέα” και σου τους παρουσιάζουμε.

Ας δούμε πόσο άλλαξαν και τι έκαναν τα τελευταία χρόνια:

1
Νίκος Μουτσινάς

Πετυχημένος Έλληνας ηθοποιός, παρουσιαστής, σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Σαρκάζοντας και αυτοσαρκάζοντας με χιούμορ και δυνατούς σχολιασμούς, ο Νίκος Μουτσινάς κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή μας ρουτίνα.

Ωστόσο, η πορεία του Νίκου Μουτσινά στην τηλεόραση ξεκίνησε με την εκπομπή “Κους Κους“, όπου ο ίδιος αναπαριστούσε διάφορες ιστορίες που διηγούνταν τηλεθεάτριες.

Επόμενη και σημαδιακή στιγμή για τον Νίκο ήταν η συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με την εκπομπή “Όμορφος κόσμος το πρωί“. Οι δύο τους έδεσαν πολύ καλά, έχοντας κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τις τηλεφωνικές φάρσες που έκαναν σε ανυποψίαστο κόσμο.

Άλλες πετυχημένες τηλεοπτικές παρουσίες του ήταν καθημερινές εκπομπές όπως: “Πρωινός Καφές”, “Ξαναδέστε τους”, “Sunday live”. Τέλος, ο Μουτσινάς, σήμερα, προκαλεί την επιτυχία (και προκαλείται από την επιτυχία) στο επιτυχημένο πρόγραμμα “Για την Παρέα“.

Το μεγαλύτερο του, όμως, όνειρο ήταν να συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις. Έτσι, πρωταγωνιστεί συχνά, όπου και πολλές φορές γίνεται και σκηνοθέτης ή σεναριογράφος των παραστάσεων, όπως στην τρέχουσα παράσταση “Βερβερίτσα“.

2
Ματίνα Νικολάου

Πέρα από τις ατάκες και τα σαρκαστικά σχόλια του Νίκου Μουτσινά, αυτή που “κλέβει” την παράσταση είναι η παρτενέρ του Νίκου, η Ματίνα Νικολάου. Κάνει φέτος ντεπούτο στις τηλεοπτικές εκπομπές, έχοντας τον ρόλο της Βάνιας.

Ως ηθοποιός, έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές, όπως στην “Εργαζόμενη Γυναίκα“. Σήμερα, παίζει μαζί με τον Νίκο στη θεατρική παράσταση “Βερβερίτσα“.

3
Συγκρότημα Alcatrash

Το όνομα του συγκροτήματος προέκυψε από τα ’90s, όταν αυτή η μουσική ήταν ο πυρήνας των live. Ξεκίνησαν με διασκευές τραγουδιών και live parties στην Πάτρα. Παλιοί γνώριμοι στην τηλεόραση, αφού έχουν συστηθεί από το “The 2Night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι Alcatrash βρίσκονται πλέον στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, στην εκπομπή “Για την Παρέα”. Δίνουν μια διαφορετική νότα με τις μουσικές επιλογές τους, συμπληρώνοντας τις ατάκες του Νίκου. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και δικά τους κομμάτια μέσω της Panik Records.

4
Ποια είναι η δική σου άποψη για την ομάδα της εκπομπής;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending