fbpx

Δήλωσε συμμετοχή στο 1ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων!

Ο οργανισμός The European Cyprus Society υλοποιεί το πρώτο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων – Young European Parliament Cyprus. Εσύ θα λείπεις;

Γίνε ο επόμενος νέος και νέα Ευρωβουλευτής της προσομοίωσης!

Είναι γεγονός, εαν είσαι νέα και νέος ηλικίας 18-35 ετών, τότε δήλωσε συμμετοχή στο πρώτο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων – Young European Parliament Cyprus το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 5-6 Απριλίου 2019, υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Οι νέοι ισχυρίζονται πολύ συχνά πως επιθυμούν να επέλθει μια αλλαγη στα κυπριακά και Ευρωπαϊκά δρωμενα. Αυτή είναι ευκαιρία σας να εισηγηθείτε τόσο την αλλαγή, όσο και να ζήσετε την μοναδική εμπειρία ενος πολιτικού διαλόγου, ανάμεσα σε άλλους ενεργούς νέους και νέες της χώρας μας.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων – Young European Parliament Cyprus αποτελεί μία πρωτότυπη προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία έχει ως στόχο την ενημέρωση της Κυπριακής νεολαίας για τις διαδικασίες αλλά και τις λειτουργίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τη λήψη αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και την ενίσχυση της φωνής των νέων της Κύπρου στην Ευρώπη.

Απώτερος στόχος του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων στις διάφορες επιτροπές της προσομοίωσης από τους νέους Ευρωβουλευτές, και η ψήφιση των προτάσεων τους κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής βιωματικής ολομέλειας.

Ακόμη, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κυπρίων Νέων – Young European Parliament Cyprus, έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και συνάμα την ενεργοποίηση της Κυπριακής νεολαίας όσον αφορά την εκλογική διαδικασία, έτσι ώστε να συμμετέχουν ενεργά στις προσεχείς Ευρωεκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν στην Κύπρο την Κυριακή, 26 Μαϊου 2019.

Η όλη διοργάνωση στηρίζεται ενεργά από τον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων και την ELSA Cyprus, ενώ ακαδημαϊκός συνεργάτης είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Κάνε και εσύ την Αίτηση σου μέχρι και τις 20 Μαρτίου 2019! Σε περιμένουμε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending