fbpx

5 νεαροί Κύπριοι μας είπαν ποιο είναι το κύριο όνειρο ζωής τους!

Όλοι έχουμε κάποιους στόχους και όνειρα στη ζωή μας, είτε μας αρέσει να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα είτε όχι. Πολλά από τα όνειρα μας μπορεί να φαντάζουν απίθανα ή δύσκολο να πραγματοποιηθούν, αλλά αυτή είναι και η μαγεία τους.

Το σίγουρο είναι ότι το να ονειρευόμαστε, είναι ευχάριστο αίσθημα, ενώ μας δίνει κίνητρο να προχωράμε μπροστά στη ζωή μας, γι’ αυτό τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Ρωτήσαμε λοιπόν, 5 νεαρούς και νεαρές Κύπριες να μας πουν το όνειρο της ζωής τους, και πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου εύκολο να δώσεις μία μόνο απάντηση!

Δες πιο κάτω τι μας είπαν:

1
24χρονος Κύπριος: “Να γίνω εκατομμυριούχος/α και να μη χρειάζεται να δουλεύω”

Φαντάζομαι αυτό το όνειρο δεν μας προκαλεί και μεγάλη έκπληξη, αφού στη σημερινή ζωή, τα λεφτά παίζουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις μας – δυστυχώς όλα θέλουν πληρωμή.

Κι εδώ που τα λέμε, ποιος δεν θέλει να κάνει ότι τραβά η ψυχή του κάθε μέρα αντί να πρέπει πάντα να πηγαίνει δουλειά ή πανεπιστήμιο, ή να έχει την οικονομική ευχέρεια να δραστηριοποιείται εκεί που του αρέσει μόνο;

Ποτέ δεν είναι αργά φίλε μου, αφού όπως λεν και οι αρχαίοι προγόνοι μας “τα καλά κόποις κτώνται“- όλα έρχονται με τον κόπο και τη δουλειά σου.

2
27χρονη Κύπρια: “Να γνωρίσω την αρσενική αδελφή ψυχή μου”

Ακόμη ένα όνειρο που μοιράστηκε μαζί μας μια νεαρή φίλη μας, και είμαι σίγουρη εκφράζει και άλλες ρομαντικές ψυχές: το να νιώσεις ότι έχεις γνωρίσει το άλλο σου μισό, αυτό το άτομο που ήταν γραφτό να γνωρίσεις και ταιριάζεται σαν δυο σταγόνες νερό.

Βέβαια δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί, ενώ οι πιο ρεαλιστές δεν πιστεύουν στον όρο της “αδελφής-ψυχής” και ίσως σε απογοητεύσουν, αλλά ποτέ μην τα παρατάς! Και καλή τύχη!

3
22χρονος Κύπριος: “Να μπω στην αγαπημένη μου σειρά και να είμαι ο πρωταγωνιστής για μια μέρα”

Ποιος είπε ότι τα όνειρα μας πρέπει να περιορίζονται στις παρούσες συνθήκες και πραγματικότητά μας;

Κανείς, αφού τα όνειρα δεν έχουν όρια, και γι’ αυτό ο συγκεκριμένος φίλος μας, έβαλε τη φαντασία του να δουλέψει, και επιθυμεί να φθάσει μέχρι το Χόλλιγουντ, και να βρεθεί στην αγαπημένη του σειρά, έστω και για μια μέρα. Γιατί όχι;

Τώρα που το λες, να μπω και εγώ στη σειρά “Friends“; Αλλά έχω μόνο ένα θεματάκι. Να είμαι η Ρέιτσελ ή η Μόνικα;

4
25χρονη Κύπρια – “Να ταξιδέψω όλο τον κόσμο”

Η φίλη αυτή, ονειρεύεται να ταξιδέψει σε πολλές χώρες και πόλεις του κόσμου, ενώ όπως μας εκμυστηρεύτηκε, έχει ήδη ταξιδέψει πολύ τον ελεύθερο της χρόνο, όπως όταν είχε κάνει το γύρο της Ιταλίας με λεωφορείο.

Ακόμη ένας φίλος με κοινό όνειρο που θα χαρακτήριζε το ανοικτό πνεύμα της παρέας, τονίζει ότι δεν θέλει να ταξιδέψει μόνο για να δει νέα μέρη, αλλά επιθυμεί όσο μπορεί, να γνωρίσει νέους πολιτισμούς, φαγητά και εθνικές κουζίνες, καθώς και άτομα που ζουν εκεί με διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλα βιώματα από τα δικά μας…

Εδώ δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι είμαστε και τυχεροί αφού ζούμε πλέον στην εποχή όπου το να ταξιδεύεις είναι σχετικά εύκολο, οπότε τα όνειρα αυτά, μπορούν να πραγματοποιηθούν, κι εμείς το ευχόμαστε!

5
26χρονος Κύπριος: “Να έχω δικό μου σπίτι και να μη χρειάζεται να νοικιάζω”

Και ποιος δεν συμφωνεί ότι από τη μέρα που αποφασίζεις να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις τον δικό σου χώρο, έχεις το συνεχές άγχος να βρεις ένα σχετικά καλό διαμέρισμα να νοικιάζεις, σε προσιτή τιμή και με “καλούς” ιδιοκτήτες που λέμε, που να μη σε… πελλανίσκουν!

Έτσι, ο φίλος αυτός μας εξήγησε οτι πλέον το μεγαλύτερο όνειρο του είναι να έχει το δικό του σπίτι, αφού όποτε ενοικίαζε χώρο, είχε πρόβλημα με τους ιδιοκτήτες. Είτε γιατί δεν επισκεύαζαν προβλήματα που τύχαιναν στον χώρο, όπως υποχρεούνταν, είτε γιατί έκαναν συχνό έλεγχο και όλα τους βρωμούσαν! (π.χ. γιατί μαυρίζουν οι τοίχοι;!)

Εσένα ποιο είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο; Μοιράσου το μαζί μας σε σχόλιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending