fbpx

Λογοτεχνική Εκδήλωση από τις Σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού: «Σαν βγαίνουν οι μούσες για σεργιάνι… Ένα αφιέρωμα στη Μελοποιημένη Ποίηση»

Με στόχο την προβολή της διαχρονικότητας και την προώθηση της γλώσσας τόσο σε ποιητικό αλλά και μουσικό επίπεδο, οι Σχολές ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Σαν βγαίνουν οι μούσες για σεργιάνι… Ένα αφιέρωμα στη Μελοποιημένη Ποίηση».

Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Απριλίου στις 7:30 μ.μ., στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού και θα τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας κ. Άντρης Αναστασιάδη, η οποία θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Το αφιέρωμα θα πλαισιώνεται από απαγγελίες, χορό, τραγούδι και ένα πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με επίκεντρο μεγάλους ποιητές, όπως Σεφέρη, Ελύτη, Καβάφη, Μόντη κ.α., καθώς και συνθέτες, όπως Μ. Θεοδωράκης, Χατζηδάκης και Ξαρχάκος.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα συμμετέχει ευγενικά η κ. Γεωργία Κόμβου, η κ. Αντιγόνη Κυριακίδη, ο κ. Δημήτρης Παπαγγελίδης, μόνιμος συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη, το μουσικό σχήμα «Κρηταίοι» και ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού, γνωστοί για την προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα τόσο στη Λεμεσό όσο και στο εξωτερικό γενικότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να καλέσετε στο 25377277.

Η PASCAL Education, όπου εντάσσονται και οι Σχολές PASCAL Λεμεσού, είναι σήμερα ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο, προσφέροντας σε κάθε μαθητή ποιοτική εκπαίδευση, ευέλικτα προγράμματα σπουδών και εισδοχή σε κορυφαία βρετανικά και άλλα πανεπιστήμια

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending