fbpx

5 ξεχωριστές ιδέες για Πρωταπριλιάτικες φάρσες που μπορείς να κάνεις φέτος!

Η Πρωταπριλιά εκτός από μέρα Εθνικής γιορτής και Αργίας (αφού γιορτάζουμε την Επανάσταση της Ε.Ο.Κ.Α ενάντια στην Αγγλοκρατία), περιέχει και 1 άλλο έθιμο.

Λες ένα ψέμα ή κάνεις μια αστεία φάρσα, που πρέπει να είναι όσο επιτυχημένη γίνεται (δηλαδή να τους κάνεις να σε πιστέψουν!).

Αυτό βέβαια δυσκολεύει όσους δεν το κατέχουν πολύ με τα ψεματάκια, όσο αθώα κι αν είναι, ενώ συνήθως τα θύματα τέτοια μέρα είναι πιο υποψιασμένα.

Μαζέψαμε λοιπόν κι εμείς 5 Πρωταπριλιάτικες φάρσες που ξεχωρίσαμε φέτος και ελπίζουμε να σε εμπνεύσουν!

1
Ποντικοκαταστάσεις- H πιο Soft φάρσα!

Όπως βλέπεις εδώ, ένα μικρό χαρτάκι στο φωτεινό σένσορ πίσω από το mouse του θύματος, εμποδίζει την ομαλή λειτουργία του.

Έτσι, τον αναγκάζει να γυρίσει να το κοιτάξει για να αντιληφθεί ότι του την έφεραν!

2
Ρόλος: Καρέκλα αυτοκινήτου

Εσύ θα τολμούσες να κάνεις αυτή την επιτυχημένη φάρσα; Με την πρώτη ματιά, βλέπεις μια κανονική καρέκλα αυτοκινήτου, έτσι δεν είναι;

Κι όμως, είναι άνθρωπος κρυμμένος/μεταμφιεσμένος πίσω από την καρέκλα.

3
Ματάκια

Και ξαφνικά ανοίγει το ψυγείο ο φίλος/η σου, για να ανακαλύψει ότι παρακολουθείσαι από δεκάδες ματάκια. Τελικά δεν είσαι ασφαλής πουθενά!

4
Τουαλετο-καταστάσεις

Και όπως βλέπεις, εδώ ο φίλος μας αλλάζει το label της τουαλέτας για να συγχύσει το θύμα και να έχουμε γέλια και παρεξηγήσεις με άτομα διαφορετικού φύλλου!

Θα καταλήξουν να αλληλοκοιτάζονται συγχυσμένοι στην τουαλέτα! (Ιδανικό για οικείους χώρους με λίγα άτομα που σηκώνουν αστεία και ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!)

5
H πιο κατζιάρικη φάρσα

Εδώ βλέπουμε το φαρσέρ να ανοίγει το πασχαλινό σοκολατάκι και να βάζει γέμιση μουστάρδας πριν το δώσει στον ανίξερο φίλο του.

Φαντάζεσαι την αντίδραση του θύματος; Δες το βίντεο για να καταλάβεις καλύτερα. Ελπίζουμε να ήταν στενός φίλος της κοπέλας, που δεν θα παρεξηγούσε!

Εσύ ποια από αυτές τις φάρσες θα δοκίμαζες; Άφησε το σχόλιο σου κάτω από το άρθρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending