fbpx

Δες τους λόγους για να δημοσιεύσεις θέση εργασίας στο StudentLife Jobs!

Αν είσαι εργοδότης ή υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού και θες να κάνεις μια νέα πρόσληψη, ίσως ψάχνεις τους διαθέσιμους τρόπους για να την προωθήσεις.

Πλέον η αξιοποίηση του διαδικτύου για να βρεις τον κατάλληλο εργαζόμενο είναι διαδεδομένη, αλλά ακόμα και αυτό πρέπει να γίνει σωστά για να έχεις και πιο στοχευμένα αποτελέσματα! Οι νέες μέθοδοι δεν αρκούνται, ούτε τελειώνουν μετά τη δημοσίευση μιας αγγελίας στο διαδίκτυο.

Είναι σημαντικό να μάθεις λοιπόν μια διαθέσιμη και αποτελεσματική πλατφόρμα που μπορείς να αξιοποιήσεις, για να διαφημίσεις τη θέση εργασίας σου: το StudentLife Jobs.

Πιο κάτω ακολουθούν οι κύριοι λόγοι που θα σε πείσουν να  δημοσιεύσεις και εσύ δουλειά στο StudentLife Jobs!

Το StudentLife Jobs σου δίνει διάφορες επιλογές για να δημοσιεύσεις δουλειά σήμερα! Μάθε περισσότερα!

1
Το StudentLife έχει καθιερωθεί στο φοιτητικό και νεανικό κοινό

Με πάνω από 300.000 επισκέψεις τον μήνα και πάνω από 75.000 Facebook fans, το StudentLife είναι η ιδανική πλατφόρμα στην Κύπρο για να προωθήσεις τη θέση εργασίας που θες σε κυρίως νεανικό κοινό (18-34).

Ειδικά στη σελίδα του StudentLife Jobs, οι αγγελίες φτάνουν σε 50,000 κόσμο κατά μέσο όρο. Ο κόσμος εμπιστεύεται πλέον την ιστοσελίδα μας και ο κάθε εργοδότης μπορεί να διαφημίσει τη δουλειά που επιθυμεί, με γνώμονα την αξιοπιστία και την εγκυρότητα.

2
Ελκυστικό πακέτο για όσους διαφημίζουν στο StudentLife Jobs

Αναλόγως των αναγκών σου ως εργοδότης, κάθε θέση εργασίας μπορεί να προωθηθεί με συνδυσμό: Facebook Post, πληρωμένης διαφήμισης και προώθησης στο Facebook και Banner στην ιστοσελίδα του StudentLife.com.cy

Το εύρος των τιμών εξαρτάται από το τι θα επιλέξεις, με την κατάλληλη καθοδήγηση από την ομάδα του StudentLife Jobs.

Το σημαντικό είναι πως όποια επιλογή και να γίνει, τα αποτελέσματα θα γίνουν με στοχευμένη προώθηση στο κοινό που αφορά η συγκεκριμένη αγγελία εργασίας. Για παράδειγμα, η αγγελία μπορεί να προωθηθεί σε συγκεκριμένες ηλικίες, πόλεις, με βάση συγκεκριμένα ενδιαφέροντα κ.λπ.

Δημοσίευσε θέσεις εργασίας για νέους στο StudentLife Jobs! Μάθε περισσότερα εδώ!

3
Εύκολη και απλή διαδικασία για δημιουργία αγγελίας!

Ένα από τα πλεονεκτήματα του StudentLife Jobs είναι η αυτονομία που σου προσφέρει να δημιουργήσεις μία νέα θέση εργασίας στην ιστοσελίδα.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους δημοσίευσης μιας αγγελίας, απαιτούσαν ανταλλαγή δεκάδων emails και τηλεφωνημάτων, τα βήματα είναι απλά:

  • Επιλέγεις “Post a Job”
  • Διαλέγεις το πακέτο που προτιμάς
  • Καταχωρείς τις λεπτομέρειες της αγγελίας
  • Πληρώνεις online για τη θέση εργασίας

Στο τέλος, αναμένεις για την αποδοχή και δημοσίευση της αγγελίας σου, με τη σχετική ενημέρωση από την ομάδα του StudentLife Jobs.

Αξιοποιώντας τους πιο πάνω λόγους, θα έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον κατάλληλο υποψήφιο, με τα προσόντα που ψάχνεις και να τον εργοδοτήσεις στην εταιρεία σου!

Στο StudentLife Jobs μπορείς να δημοσιεύσεις θέσεις εργασίας για να προσλάβεις απόφοιτους και νέους στην εταιρεία σου! Μάθε περισσότερα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending