fbpx

5 free-to-play παιχνίδια που σίγουρα πρέπει να παίξεις (αν δεν έπαιξες ήδη)!

Όταν αγοράζεις νέα video games, έχεις πάντα ψηλές προσδοκίες για την ποιότητα του παιχνιδιού. Βλέπεις αν το gameplay, τα γραφικά και η πλοκή είναι λεπτομερώς σχεδιασμένα.

Όταν πρόκειται όμως για free-to-play games, τότε οι προσδοκίες σου δεν είναι τόσο ψηλές, αφού ότι πληρώσεις παίρνεις, έτσι;

Αν σου λέγαμε όμως ότι υπάρχουν free-to-play παιχνίδια που πολλές φορές συναγωνίζονται “blockbuster τίτλους”; Με άριστα γραφικά και πρωτοτυπία στο concept, αυτά τα παιχνίδια έγιναν τα αγαπημένα πολλών gamers!

Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε 5 free-to-play games που σίγουρα πρέπει να παίξεις:

1
Fortnite: Battle Royale

Ξεκινάμε με το Fortnite: Battle Royale από την Epic Games! Το παγκόσμιο φαινόμενο με περισσότερους από 40 εκατομμύρια παίκτες, έχει σαρώσει τον κόσμο του gaming. Το Fortnite είναι ένα competitive shooter game όπου οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν, εξολοθρεύοντας τους υπόλοιπους παίκτες.

Συνολικά 100 παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν το παιχνίδι σε ένα τεράστιο χάρτη, έχοντας μόνο ένα τσεκούρι για εξοπλισμό. Πάνω στον χάρτη ο παίκτης πρέπει να βρει όπλα και εξοπλισμό και να εξολοθρεύσει τους υπόλοιπους. Νικητής είναι ο παίκτης που θα μείνει ζωντανός! (Χ-Βox Οne, PS4, PC, NINTENDO Switch)

2
League of Legends

Ένα θρυλικό παιχνίδι είναι φυσικά το League of Legends. Το League of Legends ανήκει στην κατηγορία MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), όπου ο κάθε παίκτης διαλέγει έναν “Champion”. Ο κάθε “Champion” έχει τις δικές του ικανότητες (abilities) καθώς και τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα του.

Στο League of Legends υπάρχουν 2 ομάδες. Κάθε ομάδα έχει την δική της “βάση” που πρέπει να προστατέψει, αλλά παράλληλα πρέπει να καταστρέψει τη “βάση” του αντιπάλου για να κερδίσει. Πολύ σημαντικό στοιχείο του LoL είναι να υπάρχει μια καλά ισορροπημένη ομάδα από “Champions” σε συνδυασμό με μια καλή στρατηγική για να καταστραφεί η αντίπαλη ομάδα! (PC)

Φτιάξε μια μοναδική gaming εμπειρία, με gaming accessories & peripherals από την Bionic Electronics!

3
Warframe

Τι θα έλεγες να είσαι ninja στο διάστημα και να ελέγχεις ένα exo-skeleton battle armor; Οι πανοπλίες αυτές ονομάζονται “Warframes“, με την κάθε μια να έχει 4 μοναδικές ικανότητες (abilities). To παιχνίδι διαθέτει περισσότερες από 30 πανοπλίες και 400 όπλα, τα οποία είναι πλήρως προσαρμόσιμα! Το Warframe ανήκει στην κατηγορία fantasy third-person-shooter και δημιουργός είναι η Digital Extremes.

Ο παίκτης καλείται να ολοκληρώσει διαφόρων τύπων αποστολές (περισσότερες από 200) σε 15 διαφορετικούς πλανήτες. Κάποιοι τύποι αποστολών: survival, defense, spy και assassination. Εκτός από τις βασικές αποστολές υπάρχουν special events και quests, ξεκλειδώνοντας τα πολλά μυστήρια του Warframe Universe.

Με τα συνεχή updates που προσθέτουν περισσότερο content αλλά και το φιλικό community, θα απολαμβάνεις μια μοναδική gaming εμπειρία! (Χ-Βox Οne, PS4, PC, NINTENDO Switch)

4
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Το Hearthstone της Blizzard Entertainment είναι ένα video-game στρατηγικής με κάρτες κατευθείαν από το World of Warcraft. Το παιχνίδι σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις ένα class (Mage, Priest, Paladin e.t.c.). To κάθε class έχει τις δικές του κάρτες αλλά και πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα. Μέσα από διάφορες αποστολές θα αναβαθμίσεις τις κάρτες σου, προσθέτοντας πιο ισχυρές.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να εξαλείψεις τους βαθμούς του αντίπαλου παίκτη, κάνοντας επιθέσεις. Το Hearthstone διαθέτει και online mode, για να παίζεις απέναντι σε άλλους αληθινούς παίκτες! Το Hearthstone είναι αρκετά διάσημο παιχνίδι με επαγγελματίες παίκτες να διαγωνίζονται σε παγκοσμίου επιπέδου τουρνουά. (PC, Android, iOS)

5
Paladins: Champions of the Realm

Το Paladins: Champions of the Realm κυκλοφόρησε το 2016 από την Hi-Rez Studios και έγινε αμέσως επιτυχία! Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία fantasy first-person-shooter και διαθέτει 3 διαφορετικά game modes – το καθένα έχει τις δικές του προϋποθέσεις για να κερδίσεις.

Κάθε παίκτης διαλέγει 1 από τους 36 διαθέσιμους χαρακτήρες. Κάθε χαρακτήραςδιαθέτει μοναδικές μαγικές ικανότητες και μπορεί να παίξει σε περισσότερα από 20 maps. O κάθε χαρακτήρας μπορεί να προσαρμοστεί στο playstyle του κάθε παίκτη, αφήνοντας χώρο για ενδιαφέροντες συνδυασμούς! (Χ-Βox Οne, PS4, PC, NINTENDO Switch)

Βρες όλα τα προϊόντα για gaming στην Bionic Electronics!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending