fbpx

5 πράγματα που ίσως δεν ήξερες για την Τάμτα πριν πάει στη Eurovision!

Είναι λαμπερή, show woman και έχει χαρακτηριστεί και ως fashion icon. Μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις τι χρώμα μπορεί να έχουν τα μαλλιά της

Από μικρή οραματιζόταν τον εαυτό της πάνω σε μια σκηνή να κάνει όσα κατάφερε μέχρι σήμερα. Όλα αυτά όμως φάνταζαν απίθανα, λόγω των δύσκολων παιδικών χρόνων που πέρασε.

Μια προσωπικότητα που ξεχωρίζει για την γλυκύτητα, αλλά και το χαμόγελο της. Ποια είναι όμως η Τάμτα; Πόσο καλά τη γνωρίζεις;

Πιο κάτω θα σου αναφέρουμε μερικά μυστικά που ίσως να μην ήξερες για την εκπρόσωπο μας στη Eurovision 2019!

1
Το όνομα και η καταγωγή της

Η αγαπημένη μας Τάμτα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γεωργία, τον Ιανουάριο του 1981. Το όνομα της είναι Τάμτα Γκοντουάτζε.

Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, αφού οι συνθήκες δεν ήταν τόσο καλές. Σε δηλώσεις της έχει πει ότι υπήρξαν περίοδοι που δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα και μερικές φορές ούτε φαΐ…

2
Η απαγωγή, ο γάμος και η εγκυμοσύνη σε πολύ μικρή ηλικία

Αυτό μπορεί να σου θυμίσει σενάριο ταινίας, όμως η Τάμτα αποκάλυψε πως, όταν ήταν μόλις 14 ετών ο (πλέον) πρώην σύζυγος της, θέλοντας να της εξομολογηθεί τον έρωτά του, την έβαλε στο αυτοκίνητο του και την πήγε σε ένα μακρινό χωρίο, χωρίς τη συγκατάθεση της.

Αφού πέρασε το βράδυ με έναν άντρα, όφειλε μετά να παντρευτεί, κι έτσι έγινε. Η τότε νοοτροπία που υπήρχε στη χώρα της δεν της άφηναν περιθώρια για κάτι άλλο. Στα 14 της χρόνια λοιπόν, παντρεύεται και στα 15 φέρνει στον κόσμο την κόρη της.

Έξι χρόνια μετά η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, αποφασίζει να εγκαταλείψει τον άντρα της και μαζί με την κόρη και τη μαμά της να εγκατασταθούν στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον.

3
Οι σπουδές και αρχή της καριέρας της

Λόγω του γάμου, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο. Κατάφερε όμως να τελειώσει σε νυχτερινό σχολείο και να περάσει στο Πανεπιστήμιο Ξένων Γλωσσών.

Τα πρώτα χρόνια σε μια ξένη χώρα ήταν δύσκολα. Καθάριζε σπίτια μαζί με τη μητέρα της και αργότερα εργαζόταν και ως νταντά μερικές ώρες.

Το 2003 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Super Idol, όπου και τη γνωρίσαμε, και εκεί ξεκίνησαν τα όνειρα της να πραγματοποιούνται. Μπορεί τη νίκη να πήρε ο Κύπριος Σταύρος Κωνσταντίνου, αλλά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να αγαπηθεί από το κοινό.

4
Η θέση της στο X- Factor

Έχει συμμετάσχει ως κριτής στο X-Factor της Ελλάδας και της Γεωργίας. Τα σχόλια της ήταν και στις 2 χώρες αξιόλογα και γεμάτα θετική καθοδήγηση.

5
Η σχέση της με τη Eurovision

Το 2007 συμμετείχε στα προημιτελικά, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, με το τραγούδι “With Love“, όμως τελικά δεν επιλέγη.

Εμείς να ευχηθούμε όλα τα καλά στην Τάμτα, που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι “Replay” που έχει ήδη αγαπηθεί σε Κύπρο, Ελλάδα, Ισπανία (και όχι μόνο)! Καλή επιτυχία Κύπρος!

Εσύ πόσο καλά γνώριζες τελικά την αγαπημένη μας pop star;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending