fbpx

Cyprus Comic Con 2019: Δες τι εκπλήξεις ετοιμάζει η Bionic φέτος!

Η Bionic Electronics θα βρίσκεται και φέτος στο Cyprus Comic Con 2019, το μεγαλύτερο pop culture event της Κύπρου, που θα γίνει στις 20 & 21 Απριλίου στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία!

Ως ένας από τους κύριους χορηγούς του CCC2019, η Bionic ετοιμάζει μια δυναμική παρουσία, με κορυφαίο εξοπλισμό, διαγωνισμούς, μοναδικά δώρα και άλλα, που θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη tech εμπειρία!

Δες τι θα συναντήσεις εκεί:

1
Bionic Experience Booths

Στο main booth θα βρεις το Bionic shop αλλά και 8 Custom Gaming PC’s! Εκεί θα μπορείς να παίξεις κορυφαία multiplayer video-games, όπως Apex Legends και PUBG + Counter Strike.

Το δεύτερο booth της Bionic θα είναι αποκλειστικά για VR Experience! Με 2 Oculus Rift και 2 Oculus Go, θα βιώσεις για τα καλά μια αξέχαστη VR εμπειρία!

Στο χώρο επίσης, θα δεις να ξεχωρίζει το Batman Custom Gaming PC αξίας €6,000, το οποίο ετοίμασε η Bionic ειδικά για το Comic Con και ένας μεγάλος τυχερός, από τους επισκέπτες του διημέρου, θα το κερδίσει!

Εκτός από το μεγάλο δώρο, περνώντας από τα booths θα μπορείς να πάρεις μικρότερα δώρα! Επιπλέον, η Bionic θα προσφέρει τα βραβεία στους νικητές του Comic Con Counter Strike Tournament! Ο 1ος νικητής θα κερδίσει ένα Zowie RL2455 Gaming Monitor και ο 2ος ένα Razer Electra V2 Headset!

2
PUBG Competition by Bionic

Στον χώρο του Cyprus Comic Con, θα βρεις ακόμη έναν διαγωνισμό της Bionic, εμπνευσμένο από το γνωστό video game PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.

Για να μπεις στον διαγωνισμό θα πρέπει:
  • Να βρεις το PUBG supply crate (εικόνα πιο πάνω) στον χώρο του event.
  • Να βγάλεις μια selfie και να την ποστάρεις στο Facebook ή στο Instagram με το hashtag #BionicPUBG.

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα Razer Phone 2, ένα Xbox One X και μια Trust Gaming Chair! Οι νικητές θα ανακοινωθούν από τις σελίδες της Bionic σε Facebook και Instagram.

3
Τι άλλο θα βρεις στο CCC2019;

Στο Cyprus Comic Con 2019 θα βρεις και άλλα πολλά σχετικά με την ποπ κουλτούρα!

Η φετινή διοργάνωση ξεχωρίζει γιατί θα φιλοξενήσει αστέρες από το χώρο του Hollywood αλλά και της παγκόσμιας σκηνής των κόμικ! Ειδικοί προσκεκλημένοι φέτος, θα είναι οι Anthony Daniels (γνωστός από το χαρακτήρα του C-3PΟ που υποδύεται στο Star Wars), Ross Mullan (ο White Walker από το Game of Thrones), Eugene Simon (ο Lancel Lannister από το Game of Thrones), William Simpson (Storyboard Artist του Game of Thrones), Guillermo Ortego (σχεδιαστής κόμικ της DC, Marvel και Dynamite), Aneke (σχεδιάστρια κόμικ της Marvel) και οι Cosplayers Ketrin, Germia, Ali και Maul.

Επίσης στο χώρο θα φιλοξενηθούν καλλιτέχνες της ποπ κουλτούρας τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό. Θα υπάρχει διαγωνισμός Cosplay, με τον νικητή να εξασφαλίζει μια θέση στον EuroCosplay Championships Final στο Λονδίνο!

Στον εξωτερικό χώρο θα υπάρχει ποτό, φαγητό και μουσική από τους special guest DJ’s, Elliot και Level Up Leroy! Μάθε περισσότερα στο www.cypruscomiccon.org.

Πάρε το εισιτήριό σου για το Cyprus Comic Con 2019 από τα καταστήματα Bionic Electronics:
€8 signle day pass | €12 weekend pass | €25 weekend early access pass

… και βρες την Bionic το διήμερο 20-21 Απριλίου 2019 για την απόλυτη tech εμπειρία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending