Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αποφοίτων του University of Reading!

To πανεπιστήμιο του Reading διοργάνωσε εκδήλωση για τους απόφοιτούς του στην Κύπρο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Hilton Cyprus στη Λευκωσία την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Συνολικά 55 απόφοιτοι του πανεπιστημίου του Reading και του Henley Business School, παρευρέθηκαν και είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα νέα του πανεπιστημίου όπως επίσης και να δικτυωθούν μεαξύ τους. Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα.

Από την πλευρά του Πανεπιστημίου παρευρέθηκαν ο Δρ. Dominik Zaum, αντικαγκελάριος του πανεπιστημίου, η κυρία Claire Ballard από το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων, η κυρία Marta Ziolkowska από τo Business School, όπως επίσης ομάδα από το γραφείου Αποφοίτων του πανεπιστημίου που ήταν υπεύθυνοι για την όλη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση αποδείχθηκε επίσης εξαιρετική εκκίνηση για τον νεοσύστατο Σύνδεσμο Αποφοίτων του University of Reading, Κύπρος.

Όσοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν αλλά θα ήθελαν να κρατήσουν επαφή με το πανεπιστήμιο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν στη διεύθυνση: [email protected]

Το πανεπιστήμιο του Reading αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την Global Education. Για περισσότερες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα 22 780250 και 22 785022.