fbpx

Δες πώς να κατεβάσεις ένα Insta Story κάποιου χωρίς να σε αντιληφθεί!

Είσαι και εσύ μανιακός/ή με το Instagram και σου αρέσει να κατεβάζεις τα Stories των φίλων σου ή οποιουδήποτε άλλου χρήστη, αλλά φοβάσαι μήπως σε καταλάβουν;

Εάν ναι, τότε μάθε πώς υπάρχει τρόπος για να κατεβάσεις ένα Insta Story κάποιου χωρίς να σε πάρει είδηση.

Δες πώς μπορείς να το πετύχεις:

1
Από iOS:

Πήγαινε στο App Store και ψάξε για το Story Reposter, μια εφαρμογή που της δίνεις απλά πρόσβαση στη συλλογή με τις φωτογραφίες σου. Ακολούθως, ψάχνεις για ένα χρήστη στο Instagram, χωρίς να χρειαστεί να συνδεθείς στο δικό σου λογαριασμό.

Ωστόσο, δεν θα δεις αυτόματα τα stories των χρηστών που ακολουθείς και θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να τα αποθηκεύσεις και υπάρχουν οι διαφημίσεις των 5 δευτερολέπτων που παίζουν κάθε φορά που πατάς για να φορτώσεις μια εικόνα ή ένα video σε Story.

Το Story Reposter είναι εντελώς δωρεάν και σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς τα stories που αποθήκευσες σε Twitter και Facebook.

2
Από Android:

Πας στο Google Play, κατεβάζεις δωρεάν το Story Saver και συνδέεσαι στο λογαριασμό σου στο Instagram, έτσι ώστε να εμφανιστούν όλα τα stories των χρηστών που ακολουθείς.

Ακολούθως, πατάς στον χρήστη που θέλεις να δεις τα stories και πατάς πάνω σε αυτό που θες να αποθηκεύσεις.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, θα δημιουργηθεί ένας φάκελος του Story Saver όπου εκεί θα αποθηκεύονται τα stories στο κινητό σου.

3
Από PC:

Πας στο StoryDownloader, όπου απλά βάζεις το username του χρήστη που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια πατάς download και το Story αποθηκεύεται στον υπολογιστή σου.

Τώρα μπορείς να κατεβάσεις άφοβα οποιοδήποτε story, οποιουδήποτε χρήστη στο Instagram! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending