fbpx

Δες πώς περάσαμε στην ξεχωριστή… Hard Rock εκδρομή μας στην Αγία Νάπα!

Κάθε μήνα στο StudentLife διοργανώνουμε μια εξόρμηση με όλα τα παιδιά της ομάδας μας. Αυτή τη φορά το βρήκαμε λίγο δύσκολο για να αποφασίσουμε το πού θα πάμε! Ο ένας έλεγε να πάμε για ποτό στην Λευκωσία, ο άλλος για paintball και ο άλλος σε… ταβέρνα!

Επειδή όμως δεν καταλήγαμε κάπου, ο υπεύθυνος HR (προσωπικού) της ομάδας μας, Ανδρέας Χατζηκωνσταντούρας (άλλος “dog”) πήρε την πρωτοβουλία να μας πάει εκδρομή στην Αγία Νάπα για να γευματίσουμε στο Hard Rock Cafe Ayia Napa!

Και επειδή η πρότασή του περιλάμβανε φαγητό, δεν μπορούσαμε να μην την δεχτούμε με ενθουσιασμό!

Δες πιο κάτω πώς περάσαμε:

1
Η αναχώρηση με το… λεωφορείο!

Την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο το οποίο θα μας μετέφερε στην Αγία Νάπα.

Η αλήθεια είναι πως όλοι είχαμε χρόνια να χρησιμοποιήσουμε λεωφορείο και η όλη φάση έμοιαζε με μια ανέμελη σχολική εκδρομή! Φυσικά, αυτός που έπαθε πονοκέφαλο στο τέλος ήταν… ο οδηγός!

2
Κάναμε και τη βόλτα μας!

Φτάνοντας στην πλατεία της Αγίας Νάπας, κανείς μας δεν περίμενε πως θα βρούμε τόσο κόσμο αρχές Απριλίου.

Βλέποντας τον κόσμο να κάνει τη βόλτα του παρασυρθήκαμε κι εμείς, και περπατήσαμε στην πλατεία, φωτογραφηθήκαμε στο μεγάλο γλυπτό “I love Ayia Napa” (όπου γίναμε θέαμα για τους περαστικούς που μας έβγαζαν Stories).

Επισκεφθήκαμε και το Μοναστήρι της Αγίας Νάπας, το οποίο ήταν εντυπωσιακό, μιας και έχει τη μορφή μεσαιωνικού κάστρου!

3
H “hard” πείνα θέλει… “rock” φαγητό!

Στην παραλία δεν είχαμε χρόνο να πάμε, μιας και οι πεινασμένοι της παρέας δεν κρατήθηκαν και πήγαμε από νωρίς στο Hard Rock Cafe Ayia Napa!

Δεν νομίζω να υπήρχε πιο “unique” εστιατόριο για φαγητό, μιας και δεν υπάρχει (ακόμη) σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Κύπρου!

Το αναγνωρίσαμε πολύ εύκολα, καθώς έξω είναι τοποθετημένη η εντυπωσιακή Hard Rock κιθάρα, που το βράδυ φωτίζεται και γίνεται ένα πραγματικό στολίδι στην πλατεία της Αγίας Νάπας.

Πρόκειται για ένα τριώροφο κτίριο στο κέντρο της Αγίας Νάπας, που περιλαμβάνει όχι μόνο εστιατόριο, αλλά και 3 μοντέρνα bars, το Rock Shop® και μια μουσική σκηνή για τα live events που διοργανώνονται!

Φτάνοντας στο εστιατόριο μας υποδέχτηκε με χαμόγελο η Ανθή και μας συνόδευσε στα τραπέζια της κράτησής μας.

Μέχρι να αποφασίσουμε ποια ορεκτικά και ποια κυρίως γεύματα να παραγγείλουμε, είπαμε να ξεκινήσουμε δοκιμάζοντας Hard Rock cocktails, καθώς χαζεύαμε τα εντυπωσιακά memorabilia του Hard Rock Cafe Ayia Napa!

Ήξερες ότι μπορείς να βρεις εκεί μοναδικά αντικείμενα θρυλικών καλλιτεχνών, όπως γιλέκο που φορέθηκε από τον Prince, σορτσάκι της Lady Gaga και σκίτσο σχεδιασμένο από τον Michael Jackson;

Επίσης, αν είσαι fan της Shakira (όπως πολλοί από την ομάδα μας) θα βρεις και το top που φορούσε στην περιοδεία της Sale El Sol’ το 2011.

Για το φαγητό, δεν το συζητάμε, ήτανε υπέροχο και χορταστικό. Οι περισσότεροι από την παρέα παρήγγειλαν νόστιμα burgers (το “atomic burger” κέρδισε τις προτιμήσεις) ενώ… το BBQ COMBO ήταν μεγάααλος πειρασμός!

Η Στυλιάνα που αγαπά τα vegetarian πιάτα, δοκίμασε το grilled vegetable & halloumi wrap!

Μας εντυπωσίασε η χορταστική ποσότητα των πιάτων, αφού ακόμη και οι “παμφάγοι” της παρέας δυσκολεύτηκαν να τελειώσουν το φαγητό τους.

4
Δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε χωρίς να ψωνίσουμε!

Μετά το φαγητό, “πεταχτήκαμε” στο Rock Shop®, όπου μπορείς να βρεις ποιοτικά συλλεκτικά προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ με το χαρακτηριστικό logo του Hard Rock Cafe Ayia Napa.

Μας άρεσαν, ιδιαίτερα, τα hoodies και τα t-shirts που μπορείς να τα συνδυάσεις πολύ εύκολα με το καθημερινό σου look, καθώς και τα στυλάτα caps που είναι απαραίτητα τώρα που ο ήλιος θα είναι πιο έντονος!

Φυσικά, ανεβάσαμε και αρκετά Instagram stories, τα οποία μπορείς να δεις στα highlights του λογαριασμού μας!

Σημείωσε πως όταν επισκεφτείς το Rock Shop®, μπορείς να βρεις ανά καιρό προσφορές όπως εκπτώσεις σε συγκεκριμένα προϊόντα, combination offers και άλλα πολλά!

Το μόνο σημείο που θέλαμε να “εξερευνήσουμε” στο Hard Rock Cafe Ayia Napa, αλλά δεν ήταν εφικτό λόγω καιρού, είναι το εντυπωσιακό τους SkyBar με πανοραμική θέα της Αγίας Νάπας από ψηλά.

Θα επαναλειτουργήσει σε λίγες εβδομάδες που θα το επιτρέπει ο καιρός και εκεί θα μπορείς να απολαύσεις δροσιστικά cocktails, γνωστούς djs και φυσικά shisha! Σίγουρα θα το συμπεριλάβουμε σε μια καλοκαιρινή μας εξόρμηση στην Αγία Νάπα.

Μετά από ένα σύντομο περπάτημα στον πεζόδρομο, επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο μας για επιστροφή. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά μας και σίγουρα θα το κανονίζουμε σε πιο συχνή βάση.

Εσύ πότε θα πας εκδρομή με την παρέα σου στην Αγία Νάπα;

Δες περισσότερες φωτογραφίες από την εξόρμησή μας:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending