fbpx

American College: Διακρίσεις στον 2ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Μαγειρικής!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία των φοιτητών του American College στο 2ο Παγκύπριο Γαστρονομικό Διαγωνισμό του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων/Γαστρονόμων Κύπρου Eurotoques, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 19-21 Απριλίου 2019.

Εκεί οι φοιτητές Χρήστος Πέτσας, Παναγιώτης Κυριακίδης, Suraj Nagpal και Pankaj Nagpal απέσπασαν μετάλλια στο φοιτητικό διαγωνισμό όπου ήταν Black box, ο οποίος δεν απαιτούσε επανάληψη και απομνημόνευση συνταγών, αλλά μόνο μαγειρικές ικανότητες.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος και ο Suraj μοιράστηκαν το ασημένιο μετάλλιο για την επίδοση τους στην παρασκευή πουλερικών, ενώ ο Παναγιώτης και ο Pankaj διαπρέψαν στην παρασκευή κόκκινου κρέατος.

Η επιτυχία τους είναι ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, αλλά και το μέγεθος του ανταγωνισμού.

Ο υπεύθυνος καθηγητής σεφ Χρήστος Ανδρέου έμεινε στο γεγονός πως “χρόνο με το χρόνο το Κολέγιο βελτιώνεται και έχει στις τάξεις του μάγειρες με ενθουσιασμό και όρεξη για επιτυχίες. Δεν είναι τυχαίο πως είναι ο δεύτερος συνεχόμενος διαγωνισμός, όπου το American College κερδίζει τις εντυπώσεις. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για το χρόνο και τη διάθεση τους.”

To American College προσφέρει αναγνωρισμένο πτυχίο Μαγειρικών Τεχνών και συνεργάζεται με διάσημους σεφ από Ελλάδα και Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 22661122.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending