fbpx

Πήγαινε στη Διάλεξη: “AI, AR, VR, IoT+++ … Παίρνουν τα ρομπότ το πάνω χέρι στο μάρκετινγκ;”

Τι γίνεται με τα big data; Πώς θα εξελιχθεί η τεχνητή νοημοσύνη (AI); Τι είναι άραγε αυτό που πρέπει να κάνουν οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ;

Σε αυτή τη διαδραστική και σύντομη διάλεξη, ο εξωτερικός λέκτορας του CIIM Μάικ Μπέρι, θα εξετάσει αυτά τα ερωτήματα και όχι μόνο.

Ο Μάικ θα μας οδηγήσει στις σημερινές βασικές (ψηφιακές) τάσεις μάρκετινγκ, εξηγώντας πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν αυτές τις νέες τεχνολογίες για να αποκτήσουν ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Πάτησε ΕΔΩ για εγγραφή στη διάλεξη!


1
Πότε; 

5 Ιουνίου 2019 στις 18:00 – 19:30

2
Πού;

CIIM Λευκωσίας – Λεωφόρος Ακαδημίας 21, 2107, Αγλαντζιά


3
Η εξέλιξη του μάρκετινγκ τα τελευταία χρόνια

Το μάρκετινγκ θα συνεχίσει να εξελίσσεται ραγδαία τα επόμενα 5 χρόνια, σε σχέση με το ότι συνέβαινε τα τελευταία 20.

Ο όγκος των δεδομένων (big data) αυξάνεται διαρκώς και αυτό κάνει πιο απαιτητική και δύσκολή την εξαγωγή “πραγματικών” στοιχείων για τους καταναλωτές.

Τα εμπορικά σήματα (brands) χάνουν την επαφή με τους πελάτες τους και κατά συνέπεια η εμπιστοσύνη μειώνεται. Απαιτείται βοήθεια – και οι μηχανές είναι όλο και περισσότερο έτοιμες και πρόθυμες να μας βοηθήσουν!

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) χρησιμοποιείται ήδη από την Google για σκοπούς αναζήτησης, από το Facebook για αναγνώριση προσώπου και από το Netflix για να «κατακτήσει τον κόσμο».

4
Πότε θα είναι η εικονική πραγματικότητα (VR) και η επαυξημένη πραγματικότητα (AR) στην κυριολεξία “πραγματικές”;

Οι φουτουριστές προβλέπουν έναν κόσμο όπου οι σκέψεις και η συμπεριφορά των καταναλωτών επηρεάζονται και ακόμη περισσότερο ελέγχονται από έξυπνες, πεινασμένες για δεδομένα και βασισμένες σε ανάλυση εφαρμογές.


Για εγγραφές & κρατήσεις θέσεων πάτησε ΕΔΩ!


Η διάλεξη προσφέρεται δωρεάν και η είσοδος είναι ελεύθερη. Η κράτηση θέσης είναι υποχρεωτική.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending