fbpx

TGI Fridays: O ιδανικός χώρος για να εργαστείς καθώς σπουδάζεις!

Είσαι νέος και εδώ και καιρό ψάχνεις για μια θέση εργασίας που θα σου δώσει εμπειρίες, και θα σε εξελίξει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο; Έχεις όρεξη για δουλειά και θες να ανήκεις σε μια ομάδα με κέφι, γεμάτη ενέργεια που αποτελείται από άτομα που ξέρουν πώς να κάνουν τη δουλειά τους διασκέδαση;

Αν όλα αυτά σου μοιάζουν με μια περιγραφή θέσης εργασίας στο εξωτερικό, μάθε πως τα TGI Fridays στην Κύπρο σου προσφέρουν όλα τα πιο πάνω και ακόμη περισσότερα! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου στο HR@fridays.com.cy!

Σου παρουσιάζουμε μερικούς λόγους που τα TGI Fridays είναι ο ιδανικός χώρος για να εργαστείς:

1
Θα σε εκπαιδεύσουν κατάλληλα

Καταρχάς, για να εργαστείς στα TGI Fridays, δεν χρειάζεσαι προηγούμενη πείρα, μιας και σου παρέχεται εκπαίδευση από την πρώτη κιόλας μέρα εργοδότησής σου. Και το καλύτερο; Πληρώνεσαι κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής σου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ενέργεια, ενθουσιασμό και να νιώθεις πως “κάθε μέρα είναι Παρασκευή!”.

Κάτι πολύ σημαντικό που θα βρεις στα TGI Fridays, και θα το βρεις σε ελάχιστους εργοδότες στην Κύπρο, είναι το μεγάλο ενδιαφέρον για εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού, όχι μόνο με hard skills αλλά και με soft skills, όπως οι αποτελεσματικές τεχνικές επικοινωνίας, συνεργασίας, ομαδικότητας κ.ά. Δεξιότητες δηλαδή που είναι πολύ σημαντικές για την επαγγελματική σου πορεία και τις μαθαίνεις μόνο καθώς εργάζεσαι.

2
Θα γίνεις αμέσως μέλος της ομάδας

Όσοι εργάζονται στα TGI Fridays, έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται σε ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον με ανθρώπους που τους ενθαρρύνουν και τους καθοδηγούν.

Το προσωπικό στα εστιατόρια TGI Fridays είναι κυρίως νεαρά σε ηλικία άτομα με θετική διάθεση που σε περιμένουν να τους γνωρίσεις! Σίγουρα θα γίνετε αμέσως φίλοι, θα δέσετε ως ομάδα και μαζί θα δώσετε μια αξέχαστη εμπειρία στους φιλοξενούμενους των εστιατορίων.

3
Θα έχεις ευελιξία στο ωράριο

Αν είσαι φοιτητής, μην ανησυχείς γιατί στα TGI Fridays μπορείς να έχεις ευέλικτο ωράριο εργασίας ώστε να παρακολουθείς τα μαθήματά σου, καθώς και επιλογή να εργάζεσαι μόνο Σαββατοκύριακα σε περιόδους εξεταστικής!

Άλλωστε είναι πολύ σημαντικό να εργαστείς κατά τα φοιτητικά σου χρόνια, καθώς κερδίζεις εμπειρίες και επαγγελματισμό που θα σου προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην μελλοντική σου επαγγελματική σταδιοδρομία.

4
Θα έχεις μεγάλες προοπτικές ανέλιξης

Meet the #FridaysFam – Ep. 01

Συναντήσαμε την Fotini, Employee of the Year 2018 στο Fridays-Kings Avenue Mall και την ρωτήσαμε μερικά πραγματάκια για τη δουλειά της!
Πάμε να δούμε τι μας απάντησε????
Αν θες να μπεις κι εσύ στην οικογένειά μας, μάθε περισσότερα στο πιο κάτω link: http://bit.ly/FridaysCYCareers
#TgiFridaysCyprus #FridaysFam

Posted by TGI Fridays Cyprus on Thursday, April 18, 2019

Αν θες να ανελιχθείς επαγγελματικά, πρέπει να ξέρεις πως οι υφιστάμενοι εργαζόμενοι στα TGI Fridays έχουν προτεραιότητα επαγγελματικής ανέλιξης! Δεν είναι τυχαίο που το 95% των ατόμων που είναι σε διευθυντικές θέσεις ήρθαν από προσωπικό των εστιατορίων όπως bartenders και σερβιτόροι!

Μην ξεχνάς επίσης πως τα TGI Fridays είναι ένα διεθνές brand το οποίο θα το βρεις παντού στον κόσμο, με 900 εστιατόρια σε 60 χώρες! Έτσι, αν ποτέ επιλέξεις να φύγεις στο εξωτερικό και θες να εργαστείς στα TGI Fridays της χώρας που θα μένεις, θα θεωρηθεί πολύ σημαντικό προσόν για την πρόσληψή σου το γεγονός ότι έχεις δουλέψει στα TGI Fridays στην Κύπρο!

5
Θα έχεις πολλά ωφελήματα

Τα ωφελήματα που προσφέρουν τα TGI Fridays είναι πολλά, με ελκυστικό πακέτο απολαβών και φιλοδωρήματα, έκπτωση σε γεύματα, 25 μέρες ετήσια άδεια κ.ά. Άσε που μπορείς να έχεις αναγνώριση και χρηματική επιβράβευση με βάση την απόδοσή σου, όπως για παράδειγμα “Ο Καλύτερος Εργαζόμενος του μήνα”! Δες εδώ όλα τα ωφελήματα!

Όπως έχεις συμπεράνει από τα πιο πάνω τα TGI Fridays δεν είναι απλά ένα εστιατόριο, αλλά σε κάνει να περνάς καλά και να το μεταδίδεις στους φιλοξενούμενους των εστιατορίων! Αυτό φαίνεται και από το πόσο ωραία περνάμε όποτε πηγαίνουμε για φαγητό και cocktails στα TGI Fridays!

Αν θες κι εσύ να κάνεις την δουλειά διασκέδαση, η ομάδα των TGI Fridays περιμένει να σε γνωρίσει! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου στο HR@fridays.com.cy !

Εσένα θα σου άρεσε να ανήκεις στο δυναμικό των TGI Fridays;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending