fbpx

Ajax-Tottenham: Ένα αξέχαστο παιχνίδι χάρη στον Lucas Moura… και την Heineken!

Όταν το 1992 η UEFA άλλαξε το Κύπελλο Πρωταθλητριών, μετατρέποντας το σε Champions League, ούτε η ίδια ίσως να μην ανέμενε πως 30 περίπου χρόνια αργότερα θα ήταν η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παγκόσμια, που θα προσέφερε αμέτρητες συγκινήσεις σε δισεκατομμύρια τηλεθεατές κάθε χρόνο.

Η Heineken έχει ταυτιστεί με το Champions League, αφού ξεκίνησε τη συνεργασία της με την UEFA το 1994, καθιστώντας την μια από τους μακροβιότερους υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Ως StudentLife αποδεχτήκαμε με ενθουσιασμό την πρόσκληση να ζήσουμε το Heineken VIP Experience, με το ραντεβού μας να δίνεται στις 8 Μαΐου στο Box-Τ στην Αγλαντζιά για να παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό ανάμεσα σε Ajax και Tottenham.

Η ομάδα μας μαζεύτηκε από νωρίς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δημιούργησε η Heineken, με τις προβλέψεις για τον τελικό νικητή “να δίνουν και να παίρνουν”. Στο μεταξύ, ήρθαν και οι πρώτες παγωμένες μπύρες Heineken να “απογειώσουν” τη συζήτηση, παρέα με τα απολαυστικά burgers και τις μπριζόλες του Box-T.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ajax να έχει τον πλήρη έλεγχο και να προηγείται μέχρι το 35′ με 2-0. Κάπου εδώ όσοι υποστηρίζαμε τον “Αίαντα”, και σε συνδυασμό με το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Αγγλία, θεωρούσαμε δεδομένη την πρόκριση των Ολλανδών, αφού η Tottenham χρειαζόταν 3 τέρματα για να προκριθεί.

Δεν υπολογίσαμε όμως αυτό που θα ζούσαμε στη συνέχεια!

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με 2 κολλητά τέρματα από τους Spurs από τον Lucas Moura, που “έβαλαν φωτιά” στο ματς… και αύξησαν τις παραγγελίες για Heineken (πώς να διαχειριστείς άλλωστε τόση ένταση χωρίς μπύρα;)!

Πλέον το ματς ήταν “ρωσική ρουλέτα”, με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων! Ειδικά στη διπλή χαμένη ευκαιρία του Vertoghen λίγο πριν το τέλος, λίγο έλειψε να… διαλυθεί ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος!

Μπήκαμε σε χρόνους καθυστερήσεων με τον Ajax να κρατά με δυσκολία το 2-2 που του χάριζε την πρόκριση και την Tottenham να πιέζει για το νικητήριο τέρμα! Και αυτό ήρθε στο 96′!

Ο Lucas Moura και πάλι, με σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-3, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους συμπαίκτες του. Από την άλλη, οι παίκτες του Ajax σωριάστηκαν στο έδαφος, μη μπορώντας να πιστέψουν τι έγινε!

Και εμείς; Εμείς είχαμε μείνει με το στόμα ανοικτό και τις μπύρες στο χέρι!

Είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ η ανατροπή της Liverpool επί της Barcelona και κανείς δεν πίστευε πως θα μπορούσαμε να δούμε κάτι παρόμοιο, ή ακόμα πιο δραματικό!

Αρκετά λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε τι είδαμε και ζήσαμε! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτό είναι το Champions League! Τώρα, ανυπομονούμε για τον μεγάλο τελικό!

Η Heineken με το VIP Experience μας χάρισε μια πραγματικά αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία!

Θες κι εσύ να ζήσεις το Heineken VIP Experience;

Επιλέγοντας Heineken κατά τη διάρκεια των αγώνων UEFA Champions League σε επιλεγμένα bar/pubs, συμμετέχεις σε κλήρωση για να απολαύσεις τον επόμενο αγώνα μαζί με 3 φίλους σου σε αποκλειστικούς VIP χώρους που δημιούργησε η Heineken για το σκοπό αυτό.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα ζήσεις κι εσύ την απόλυτη Champions League εμπειρία, αφού θα παρακολουθήσεις τον αγώνα με άφθονη παγωμένη μπύρα Heineken, φαγητό και πλούσια δώρα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending