fbpx

Γιατί δεν αγοράζει πλέον ο κόσμος iPhone όπως παλιά;

Είναι γεγονός ότι η Apple είναι από τις δημοφιλέστερες εταιρίες στην αγορά. Και ποιος δεν έχει ακούσει για τα καινούρια κινητά iPhone που κυκλοφορούν κάθε χρόνο;! Γίνεται ένας ολόκληρος χαμός κάθε φορά που πλησιάζει το λανσάρισμα ενός καινούριου μοντέλου, και οι περισσότεροι πιστοί της Apple τρέχουν να το αγοράσουν!

Είναι γεγονός, πως αυτή η εταιρία έχει τεράστια φήμη! Θεωρείται μία από τις καλύτερες που υπάρχουν, αν όχι η καλύτερη! Ή μάλλον, αυτό μπορεί να ίσχυε μέχρι πριν λίγο καιρό, γιατι πολλά έχουν αλλάξει πρόσφατα όσον αφορά την τεχνολογία!

Έχουν κάνει την εμφάνιση τους και άλλες εταιρίες, με αποτέλεσμα να επηρεάσουν τις πωλήσεις της Apple! 

Τελικά, γιατί τα iPhones δεν πουλάνε όπως παλιά;

1
Είναι γεγονός ότι η τεχνολογία έχει πλέον εξελιχθεί

Με το πέρασμα του χρόνου, οι εταιρίες βελτιώνουν τα προϊόντα τους, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν και καλύτερες πωλήσεις. Επίσης, έχουν βγει και καινούριες εταιρίες που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους!

Μία από αυτές είναι και η Huawei, όπως επίσης και η Xiaomi, που τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει τρελές πωλήσεις! Τόσο πολύ, που πλέον έχουν επηρεαστεί και οι πωλήσεις της Apple.

2
Η εξέλιξη των Android κινητών

Μοιάζουν αρκετά στα καινούρια κινητά της Apple, με διαφορά ότι αυτά είναι σε πολύ πιο λογικές τιμές, και είναι πιο προσιτά στους καταναλωτές!

Έτσι, πολλοί προτιμούν να επιλέξουν μία πιο οικονομική λύση, αγοράζοντας ένα εξίσου καλό προϊον, αλλά σε πιο προσιτές τιμές!

3
Η διαφορά στην τιμή

Λογικό ακούγεται, αν σκεφτείς ότι ένα καινούριο iPhone ανέρχεται γύρω στα 1.200 ευρώ, ενώ μπορείς να βρεις ένα εξίσου καλό (Android) κινητό με 300-400 ευρώ!

Εσύ αν ήθελες να αγοράσεις κινητό, ποια κατηγορία θα διάλεγες; Θα επέλεγες iPhone, ή μία πιο οικονομική λύση, εξίσου καλής ποιότητας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending