fbpx

Τι σχέση έχει η Ελένη Φουρέιρα με τη σειρά “La Casa De Papel”; (Video)

Τις τελευταίες μέρες, έχει γίνει viral η εμφάνιση-έκπληξη της Ελένης Φουρέιρα, ως πρωταγωνίστρια σε διαφημιστική καμπάνια του Netflix, σχετικά με τη σειρά «La Casa De Papel»!

Πρώτα το είδαμε σε δημοσίευση της διάσημης τραγουδίστριας, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ακολούθησε η σχετική διαφήμιση του Netflix Espana.

Αυτά έγιναν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019, αλλά και το διεθνούς κυκλοφορίας τραγούδι της, «Gypsy Woman»!

 

View this post on Instagram

 

Can you guess what’s in common between Casa De Papel and Eurovision?@netflixes ????????

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

1
Όσα θα δεις στη διαφήμιση του NETFLIX:

Το σενάριο της διαφήμισης όπου πρωταγωνιστεί η Ελένη, είναι ουσιαστικά μια μικρής διάρκειας παρωδία του «La Casa De Papel».

Ως Professor, βλέουμε τη Betty Missiego (εκπρόσωπο της Ισπανίας στην Eurovision 1979, 2η θέση), που συγκεντρώνει πετυχημένους Ισπανούς καλλιτέχνες του θεσμού για να κλέψουν το κρυστάλλινο μικρόφωνο, του νικητή της Eurovision, αφού έχουν περάσει 40 χρόνια από την τελευταία φορά που το πήρε η Ισπανία!

Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει με την ολόσωμη εντυπωσιακή φόρμα της και έχει το όνομα-κωδικό «Λισαβόνα» (πόλη που συμμετείχε στην περσινή Eurovision).

Μας κάνει περήφανους, μιας και και είναι η μόνη μη Ισπανίδα που συμμετέχει στο video. Να σημειωθεί πως στην Ισπανία, η pop τραγουδίστρια έχει τεράστια επιτυχία και φανατικό κοινό, με πολλές εμφανίσεις και συνεντεύξεις εκεί.

Ήξερες πως το «Fuego» έγινε πλατινένιο και ήταν στην 1η θέση του ραδιοφωνικού airplay για εβδομάδες;

Μπράβο στην Ελένη για όλες τις επιτυχίες που έρχονται στην καριέρα της! Πώς σου φάνηκε το βίντεο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending